Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt szív fétisesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt szív fétisesek vagy akiket ilyesmi vonz?

Figyelt kérdés

2024. márc. 3. 21:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hogy micsodás? 😶
2024. márc. 3. 21:18
 2/17 anonim ***** válasza:

ma 21:18

A szívdobogásra izgul!

2024. márc. 3. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Igen. Én.
2024. márc. 3. 22:12
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is. Kérdező, te milyen korú és nemű vagy?
2024. márc. 3. 22:28
 5/17 anonim ***** válasza:
Számomra mindig is izgalmas volt a szívdobogás és minden, ami a szívvel kapcsolatos. Amikor néha vizsgálták a szívemet, mindig nagyon kínos volt, mert miközben szorongtam az orvosi helyzet miatt, az, hogy a szívemmel foglakoznak, felizgatott.
2024. márc. 4. 08:29
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig keresek olyan nőt, akit felizgat a szívdobogás, mert engem is. Nagyon nehéz találni, tartózkodóak vagyunk, főképp a nők. Néha azért sikerül.
2024. márc. 4. 11:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Aki erre izgul fel, az hogy éli ki ezt a fetist?
2024. márc. 4. 12:26
 8/17 anonim válasza:
76%
Én is.
2024. márc. 4. 19:36
 9/17 anonim ***** válasza:
7-es: ahogy tudja. Ha a partnerének belefér, szex előtt, közben és után kitapintja a másik szívét, füllel hallgatja, netán fonendoszkóppal, ha ez a másikat nem lombozza le. Ha szerencséje van, akad olyan partnere, akit szintén a szív izgat fel, akkor egymás szívével foglalkoznak, játszanak, hallgatják, vizsgálják és élvezik, hogy mindketten élvezik. Ha nincs szerencséje, akkor otthon egyedül ilyen videókat nézeget és szarul érzi magát.
2024. márc. 4. 21:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Én is.
2024. márc. 17. 13:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!