Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudom elfelejteni mióta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfelejteni mióta láttam ruha nélkül mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy jó barátommal élek már kicsit több mint egy éve. Ő meleg de egyszer csókolóztunk ,igazából az is "viccből" történt.

Pár napja kicsit hamarabb mentem haza az esti suliból ő meg a fürdőszobából épp meztelen sétált át a szobájába.

Kicsit leblokkoltam és csak néztem aztán elkaptam a fejem, ő röhögött. Utána én besiettem a szobámba.

Később megbeszéltük, hogy ne érezzem kellemetlenül magam hisz ő meleg én meg a barátja vagyok nincs ebből semmi nem várt korán haza csak ezért mert ruha nélkül kijönni a fürdőből. Mondtam nincs semmi gond hagyjuk. Hozzátette legalább láttam egy kis 🍆. Ezt azért mondta mert tudja még nem volt senkim. Nevettem rajta de azóta azt hiszem én érzek iránta valamit. Tetszik amit láttam de nem merem neki elmondani mert félek vége a barátságunknak.

Arra gondoltam elköltözöm ha nem tudom kiverni a fejemből a dolgot. Ne mondjam el neki igaz? Mert azzal elrontom a gyerekkori barátságunk?

25N

2024. márc. 3. 21:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Félre értitek nem csak a teste tetszik, hanem az is ahogyan bánik velem. Persze az váltotta ki az érzéseim, hogy láttam ruha nélkül .

Tudom nem lehet köztünk semmi megértem de én többet érzek iránta. Szerintem mostmár ő is tudja de hallgatok egy sok éves barátságot nem teszek tönkre azzal, hogy bevallom vonzódok hozzá.

2024. márc. 4. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Ha tartósan így érzel, tönkre fog az menni vallomás nélkül is. Ő sem hü..e.
2024. márc. 4. 18:09
 13/18 anonim ***** válasza:

na és legalább szépet láttál?

szóval a kinézete miatt kezdtél el vonzódni hozzá vagy azon túl is?

2024. márc. 5. 18:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem csak a kinézete miatt. Persze a teste is nagyon vonzó de nem csak szexuálisan vágyom rá.
2024. márc. 6. 06:17
 15/18 anonim ***** válasza:

hányasra pontozod 10/10-ből?

és leírod nekünk, kb milyen volt? kíváncsi vagyok, milyen egy pasika aki ennyire megmozgat :)

2024. márc. 6. 10:25
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Egy meleg faszi mindig közelebb fog állni egy nőhöz, mert közelebb áll a természete és a lénye a női nemhez, mint egy heteronak
2024. márc. 6. 10:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Ő egy férfias férfi, magas jóképű barna haj, barna szem, jó kondiban van azt, hogy mit láttam teljes egészében nem írom le a lényeg az nekem tetszett de nem csak a meztelen teste hanem ő maga is. A mély hangja vagy az ahogy mindig kedveskedik nekem. Gyerekkorom óta ismerem tudom meleg ezért nem vallom be neki , hogy elkezdtem érezni iránta valamit.

Persze ő ezt sejtheti mert olyanokat mond, hogy "tudom bejött amit láttál megakarod nézni mégegyszer? " Aztán persze nevet mert csak viccel.

2024. márc. 6. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
43%

huha, hát ha tetszett ennyire amit láttál, akkor nem lesz egyszerű elfelejteni. pedig leírhatnád teljes egészében. érdekelne :XD

én nudistrandon tapaszutaltam, hogy csajok azért eléggé szemügyre veszik a jobban kinéző srácokat. csak persze ezt sose vallják be, max így névtelenül. közben meg kb felfalnák ott rögtön. de persze nem baj ez, csak érdekes.

2024. márc. 6. 11:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!