Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez zavarhatja az apámat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zavarhatja az apámat?

Figyelt kérdés
Nálunk itthon nem ciki ha fiúk mesztelenul látjuk egymást. És az van hogy apámnak nagyon kicsi(lankadtat kb 2cm). És nekem hozzá képest nagy(lankadtan kb12cm). És mikor lát pucéran akkor mindig mondja nekem hogy nekem milyen nagy meg engem szeretni fognak a lányok meg ilyenek. Én meg köcsög vagyok és mindig beszolok neki hogy milyen kicsi meg hogy ovis koromba nagyobb volt. És mindig csak mosolyog rajta de szerintetek zavarhatja őt?
2024. márc. 2. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még a pszichopatákat is zavarná ha szemtelen lennél velük
2024. márc. 2. 12:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha te megdicsérnéd a gyereked adottságát, amiért ő cserébe a férfiasságodon ércelődne, téged zavarna?
2024. márc. 2. 12:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden jó érzésű embert zavarna, ha a gyereke, akit felnevelt egy seggfej lenne.
2024. márc. 2. 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Nem, sőt szerintem izgatja, vigyázz meg ne dugjon.

Ha már kamu Szombat nap van, kontrázzunk.

2024. márc. 2. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szar kamut már rég olvastam, pedig jó pár van ezen az oldalon.
2024. márc. 2. 12:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
mennyit gondolkodtál ezen a kérdésen?
2024. márc. 2. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A postásnak volt ilyen nagy.
2024. márc. 2. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha igaz is lenne ez a sztori, akkor is nem szólogatunk be így egymásnak. Én is láttam az apáméval egymásét százszor, neki pl lankadtan sokkal nagyobb, mint nekem lankadtan. De egy megjegyzést sem tettünk erre egymásnak.
2024. márc. 2. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Miért kell ilyen baromságot ide írni, tudjuk hogy ilyen nincs.
2024. márc. 2. 12:57
 10/12 anonim ***** válasza:

Apámmal mi is sokat látjuk egymást így

Nekem is nagy lankadtan is 13cm

De beszólni sose szólogatunk be egymásnak még arra se tett megjegyzést hogy borotválom

2024. márc. 2. 13:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!