Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok ti hányszor veritek ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti hányszor veritek ki egy nap?

Figyelt kérdés
Én kb napi 2-3x
2024. márc. 2. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Napi 1szer biztos, de van olyan hogy 2 is van.
2024. márc. 2. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan időszakom, mikor napi 3-4, évekig szinte így volt. Mostmár heti 2-3 maszti, és 1-2 szex ha összejön. Nincs időm annyit verni már, és nagyon lefáraszt fizikailag is, az amúgy is fárasztó munka után. Plusz így 30-hoz közel észrevevődik szexelésnél is, ha túl sokat verem ki, hogy nem úgy áll, ahogy kell.
2024. márc. 2. 12:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2x
2024. márc. 2. 13:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Huhh ahogy jön a tavasz meg a jó idő és látom, hogy a csajok egyre bátrabban öltözködnek valami eszméletlen nyomás helyeződik rám és néha muszáj vagyok könnyíteni magamon nap végén.

Imádom amikor a lányok, hölgyek elkezdenek szoknyákat viselni és bátran mutogatják egy finom ízléses harisnyában magukat, vagy egy egy igényes bőrnadrág is lehet figyelemfelkeltő.

2024. márc. 2. 14:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Napi maximum 1, eddig szerintem ötször nem fordult még elő, hogy napi egynél több volt. De nem mindennap szoktam, ahogy épp a hangulatom hozza. Van hogy, hogy minden nap, van, hogy napokig semmi.
2024. márc. 2. 15:57
 16/16 platinumhand ***** válasza:
Nekem most kb heti 1-2. Volt hogy napi 2-3-szor vertem, de ez engem mindig depresszívvé tett. Sokkal jobb így, hogy nem verem.
2024. márc. 4. 07:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!