Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért számít szexuálisan a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít szexuálisan a testalkat?

Figyelt kérdés
Ha csak valakinek nem extrém valamiben a testalkata, sokat nem befolyásol a szexben. A nemiszerv típúsa számít, lényegében azok érintkeznek, illetve az arc mert normál esetben szex közben legtöbb pózban egymásra néznek. De általában félhomályban zajlik a szex és pl. az hogy mennyire kockás a has, nem is feltétlen látszik, érzetre meg főleg.

2024. márc. 1. 13:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Mert nem állatok rovarok vagyunk , de ott is van kiválasztás . Nemcsak utódnemzés a szex és ehhez kell több sokféle inger . Bizonyos emberek nem válogatnak azoknak teljesen mindegy ki a másik végletesek pl kiskorú vagy hermaforditva is jó ...
2024. márc. 1. 14:25
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Bocs de egyáltalán nem értek veled együtt kérdező.

Ez maximum a túlsúlyosoknak jó, vagy a szottyadtabb bőrűeknek.

ÉN szeretem élvezni és látni a szép női test minden porcikáját. Erre indulunk be.

Ez alapján bárkivel dughatnánk nem számítana a külső...

Ha valaki nem képes tenni a külsejéért az alakjáért az nyugodtan szexeljen sötétben. De ne akarjon erről meggyőzni másokat.

2024. márc. 1. 15:02
 13/19 GFman ***** válasza:
Számít, szerintem!És nőtől is hallottam már, hogy Őt zavarná egy túlsúlyos kisebb farkú pasi, mert centikben kevesebb menne be neki.Nagyon túlsúlyos nő re én pl. be sem gerjednék.
2024. márc. 1. 19:06
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Értő olvasás? Írtam hogy a nemiszerv számít mert azok érintkeznek igazán
2024. márc. 1. 19:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Mert van olyan h valaki nem aszex,
2024. márc. 1. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Én is azt mondom, a normális férfianak, (a hülye sznobokat leszámítva akik az önbizalomhiányukat a tökéletes testű nőkkel akarják kompenzálni) a szélsőséges eseteket leszámítva a legtöbb nő vonzó szexuálisan. Ha valaki tetszik, mert kedves aranyos inteligens arca van, érdekes izgalmas a személyisége, akkor szinte biztos hogy a teste is tetszeni fog. Vagy ha nem is tetszik kifejezetten, akkor is izgató lesz mert szimpatikus értelmes, érdekes az ember.

Fodítva nehezen elképzelhető, egy buta ostoba arcú, viselkedésű emberrel, nem szeretnék semmilyen kapcsolatba kerülni, akármilyen bombázó a teste.

2024. márc. 2. 02:11
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
#16 Ne magadból indulj ki. Nem mindenki éri be annyival, hogy lyuk van oszt jól van.
2024. márc. 2. 02:17
 18/19 anonim ***** válasza:

#17, adom ami mondasz!

Mondom akkor a #16-nak, hogy persze a legtöbb nőt meg lehetne dugni. Egyszer. Utána marhagyorsan elveszted az érdeklődésed, mert az ujdonság varázsa helyett csak egy olyan jó lesz ott, aki igazából nem tetszik

2024. márc. 2. 08:17
 19/19 A kérdező kommentje:
#18 A jó testű nőt is megunod, főleg ha személyisége, kisugárzása nulla
2024. máj. 6. 19:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!