Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha én lazán veszem a meztelenk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én lazán veszem a meztelenkedést miért mondják azt, hogy ribiskedek?

Figyelt kérdés

Olyan helyen meztelenkedek ahol elfogadott (pl. Közös zuhanyzó,öltöző,naturista szauna,naturista strand)

Olyan helyen ahol megbotránkoztató sohasem teszem. De a szaunába ha fiú ismerősökkel megyek nem csinálok belőle problémát és nem takargatom magam akkor sem ha ők szégyenlősek és takarják magukat. Szauna után is látják ha meztelen zuhanyzok. Számomra ez nem ciki, de vannak akik szerint ribiskedek.

2024. márc. 1. 12:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
Ahogy fent is írják, az irigyek és azok szólnak be akik amúgy nagyon is meg akarnának búbolni, de nem tudnak. Sz.rjál rájuk, miért érdekeljen téged a negatív emberek véleménye?
2024. márc. 1. 14:03
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen jól teszed azèrt vannak ilyen helyek, nem kell az irigykedőkkel foglalkozni..
2024. márc. 1. 15:21
 13/23 anonim ***** válasza:
#9 szerintem te valamit most nagyon benéztél. Ki kéreget mit? Vagy mi van?🤷
2024. márc. 1. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:
43%
Ha már lazán veszed, akkor küldenél egy képet magadról? :)
2024. márc. 1. 16:04
 15/23 Suetonius ***** válasza:
56%
Hova jársz szaunázni, kedves kérdező? :P
2024. márc. 4. 07:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük. Egyébként szerintem ez nem irigység. Lehet, hogy tényleg zavarja őket valamiért. Akár szégyenlősek, vagy prűdek.... Ki tudja. De nekem tetszene és meg is nézném alaposan....
2024. márc. 27. 06:42
 17/23 anonim ***** válasza:
24%
Megkérdezhetem hova szoktál járni? Lehet nekem is sűrűbben kéne...
2024. márc. 27. 17:21
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nyitott erre, s nem foglalkozik mások negatív véleményével. Ez olyan mint a tetoválás is. Van aki a legvéksőkig lehordja, és negatívan véleményezi. Van akinek tetszik, de nem varratna, és van aki ezzel valósítja meg önmagát, az elveit, életstílusát, és még sok mindent. Akinek nem tetszik, foglalkozzon mással mi meg élvezzük az élet ezen vidám és szórakoztató oldalát!

Egy naturista!

2024. márc. 27. 18:06
 19/23 anonim válasza:
0%
Az emberi szemérmesség ellen vétkezel ezzel, az a baj.
2024. ápr. 4. 15:39
 20/23 anonim válasza:
18%
10-es, nem, ez nem normális, emberek vagyunk és nem majmok. Van szemérem, van lelki bűn ésw van erkölcs meg méltóság. Ismered a fogalmakat?
2024. ápr. 4. 15:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!