Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy dolgoznátok így valakivel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgoznátok így valakivel?

Figyelt kérdés

Budapest.Van egy 30 éves vidéki kolléganőm,aki ugyan férjezett, kisgyereke is van, mégis munka után még a városban marad a csaj szeretőjével betépni,berúgni ahelyett, hogy menne haza.

Tudom, a munkáját kell nézni, magánéletével nem lenne szabad foglalkozmi, de egyszerűen nem tudok úgy tekinteni rá mint a többi kollégára. Munkában ezt látni is a mi kettőnk kapcsolatán, ami egy csapatban picit gáz. Lehet túl konzervatív vagyok,mindenesetre nekem az ilyentol felall a szor a hatamon.

Nem mellesleg eleg szepen flörtölget bent kb mindenkivel, pedig legtöbbünk (Én is) már házasok vagyunk.

Igyekszem elég PC -nek lenni, de kb ilyen háttérsztorival egy ember nálam nem a 0-ról hanem a minusz 10-ről indul, és ilyen valakivel dolgozni együtt 8 órán át kicsit megterhelő.

Mi a megoldás?

2024. febr. 27. 14:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

Semmi közöd a magánéltéhez!

Ha nem tetszik, lépj ki!

2024. febr. 27. 15:38
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Komoly munkád lehet ha ráérsz ezzel foglalkozni! Vagy otthon a szabadidődben is ezzel foglalkozol? Mert az még nagyobb gáz!
2024. febr. 27. 15:59
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Mondjuk neked az égvilágon SEMMI közöd a magánéletéhez.

a saját házad táján sepregess, amit ő csinál ahhoz közöd nincs.

2024. febr. 27. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Én nem értek egyet az előttem szólókkal, mivel a kérdező azt írta, hogy a munkahelyen is flörtölget. Érdekes módon, ha fordított lenne a férfi-nő felállás, akkor mindenki másként látná és zaklatásért tutira elővennék a kollégát. Nem értem, hogy mi ez a kettős mérce.

A gyerekét sajnálom igazán, mert az ilyen típus, ha szét is megy a férjével, ugyanezt fogja csinálni mással is.

Lehet, hogy sokaknak nem tetszene, de akkor is lehet, hogy megérne egy kamu profilról írni egy levelet a férjének, hogy állítsa le az asszonyt, mert másnak is kellemetlen, amit csinál.

2024. febr. 27. 17:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Kontakt a csajhoz? Az hogy te még nem raktad meg, az csak téged minősít
2024. febr. 27. 18:33
 16/17 StevenUp ***** válasza:

ma 17:33

Ez aztán a férfias viselkedés netovábbja lenne a kamuprofil... 😃

A pasikat nem zavarja ha bent flörtöl (kivéve a kérdezőt, lehet azért zavarja mert vele pont nem flörtöl)

Akkor meg miről beszélünk? Zaklatás, ugyan már.

A melóhelyen a nőket is csak a nyomi pasik közeledése zavarja, csak az a zaklatás.

Viszont kamuprofilról írogatni, végtelenül gyáva és prosztó dolog.

2024. febr. 27. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 elég kevés ember születik gerincesnek.. látod. :)
2024. febr. 27. 21:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!