Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tágítsam a puncim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tágítsam a puncim?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eléggé izgat a puncitágítás , és arra lennék kíváncsi , hogy magamnak itthon hogyan tudnám tágítani.

Hogy érezzem hogy feszülök ott stb. köszi.

2024. febr. 26. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Vegyél egy vastag dildót, ami hosszú is. Esetleg ha ujjazod magad, akkor jobbra-balra is mozgasd az ujjaid, amig érzed, hogy már feszül. Hany éves vagy?
2024. febr. 26. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ujjad, vékonyabb répa, kicsit vastagabb répa, uborka, utána méretben egy cukkini. Szerintem ennél nagyobbra nem fogod tudni, mert egy nagyobb cukkini 6-8 cm vastag. Ezek mind beszerezhetők egy nagyobb marketben. Óvszert húzz rájuk.
2024. febr. 26. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
egy srác veri a kérdésre. dehogy lány..
2024. febr. 26. 17:08
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Mi okból tágítanád ? Volt már bré benne , csak a széles izgat ?
2024. febr. 26. 17:11
 5/10 anonim ***** válasza:

"2 nél a pont.

Én tágítok puncit, popsit.

2024. febr. 26. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
3asnak igaza van. Egy lány nem ír ki ilyen idiota kerdest.
2024. febr. 26. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Lemész a lidlbe veszel egy sütőtököt. Hazafelé beugrasz a gyógyszertárba vízbázisú síkosítóért. Aztán hajrá!
2024. febr. 26. 17:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem tágítani magamat. Dildó, ököl, likőrös üveg, palackok, nagy, hosszú kígyóubi... Csak a fantáziád szabhat határt, hogy mivel tágíts. Persze kell hozzá sok síkosító.
2024. febr. 26. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Szülj gyereket, ne sportolj, hízzál el. Akkora lyukad lesz, hogy a nyerges megfordul benne pótkocsival!
2024. febr. 27. 06:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ököllel
2024. febr. 27. 07:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!