Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik ilyenre valami megoldá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyenre valami megoldási kulcs?

Figyelt kérdés
Nem tartja vonzónak már és nem áll fel az illetőre és inkább azt mondja nincs semmi baj, csak zavar van a radarban. Nem mer őszinte lenni. Miért? Miért nem kerekperec mondja el ami a valóshelyzet?

#érzés #Rossz érintés
2024. febr. 26. 03:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Válás.
2024. febr. 26. 03:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem áll fel a cerka az adott nőre az lehet a kor miatt vagy betegség miatt vagy lelki eredetű is.

nekem is volt ilyen, nem bíztam a nőben félig volt csak keményen + a gumi is túl vastag volt.

amúgy rossz kategóriában vagy de m1

2024. febr. 26. 05:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem látjuk a nőt, akire nem áll fel. Lehet másikra áll, mint a cövek. Akkor viszont nem a férfiban van a baj. Bár a nők mindig abban keresik. 🤭🤭🤭
2024. febr. 26. 06:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem mutatok képet magamról. Lehet velem van a baj. Igen. Elképzelhető. Cingár nem vagyok, de böszme állat sem. Bandzsa se. A lábaim is egyenesek. :)
2024. febr. 26. 07:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Ezt akárki mondhaSSa...
2024. febr. 26. 09:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Ja ja. Akàrki. Azért írtam lehet randa vagyok. Előfordulhat. Nem csinalok jól sok mindent. Értem én. 🙂
2024. febr. 26. 09:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem írtam, hogy mutass képet. Pont nem is érdekel, csak felhoztam, mint lehetőség, hogy lehet te vagy ronda, illetve nem vagy kívánatos.
2024. febr. 27. 06:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy mutatnék. Azt írtam amit olvastál. Hogy persze. Lehet. Igen. Hogyne, hogy igen. Ronda vagyok mint a bűn. Csupán mégis velem van. Dísznek vagyok. Meg főzni, mosni, takaritani, rendet rakni. Ezt írtam Én is 7# 🙂
2024. febr. 27. 07:03
 9/13 anonim ***** válasza:

4-es komment a kérdezőtől: "Nem mutatok képet magamról."

Most vagy írni nem tudsz, vagy olvasni.

Egyébként évekig éltem együtt a volt feleségemmel, ő volt a bejárónő, de a sex rettenetes volt és munka. Szóval az amit te írsz, nem annyira lehetetlen. Ergó ezzel ne nyugtasd magada.

2024. febr. 28. 06:35
 10/13 A kérdező kommentje:

9# szerintem vedd fel a szemüveged! Eltévedtél a sorok között nagyon. Ráadásul amit írsz érthetetlen. Gondold át jobban és írj frappansabb választ! Kérlek alásan!

Ha a miértet kérdezed, nos nem érthező amit írsz. Mivel ne nyugtassam magam? Miért ne tudnék írni? Szex rettenet, munka? Mi van?

2024. febr. 28. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!