Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azoktól a nőktől kérdezném...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoktól a nőktől kérdezném akik vibrátort, vagy egyébb segédeszközt használtok, miért jobb mint egy hús vér férfival lenni? Jobb egyedül lenni mert sok a problémás férfi?

Figyelt kérdés

2024. febr. 25. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb mint egy férfival, de sokkal jobb mint kielégületlenül lenni
2024. febr. 25. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem jobb a segédeszköz, mert azzal addig tart, ameddig én akarom, tehàt legalább egyszer elélvezek, a vibri nyilván nem tud elmenni túl korán, így addig használom, ameddig akarom.

Csak oda dugom, ahova én akarom, tehát csak a puncimba megy. Nem kell hallgatnom, hogy "ha szeretsz, hagyod az anált", meg "ilyen prűd vagy, hogy nem hagyod az anált, ma már mindenki csinálja"

A szopás hiányzik egyedül. Azt szeretem csinálni, de a vibrit nem szopom, mert annak semmi értelme. De azért elvagyok szopás nélkül.

2024. febr. 25. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Hús-vér férfival együtt használni a legjobb. Egyébként nem helyettesíti a valódit, nem jobb, de vannak helyzetek, amikor örömöt okoz ez is.
2024. febr. 25. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok a problémás ferfi. De ettől függetlenül is szeretem a játekszereket. Van méret forma típus választék. És addig játszom vele míg akarok. Néha szeretem az irreálisan nagyot hosszút. 26L
2024. febr. 25. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy egy csaj vibrátort használ még nem biztos hogy nincs párja.. csak kell valami plusz.. pl hamar elmegy és ez vibrátornál nincs addig csinálod amíg akarod.
2024. febr. 25. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem jobb mint egy férfi, de én hüvelyi úton nem tudok elmenni.

Párommal a szex után mindig vibrátorral megyek el, máshogy nem tudok.

Se a kezemmel se nyalástól.

2024. febr. 25. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jobb. Csak megoldás egy felmerülő problémára. ;)
2024. febr. 25. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!