Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transzlányokat kedvelő férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzlányokat kedvelő férfiak: Ha egy transz lány már átesett a nemi átalakító beavatkozáson, akkor már nem érdekel titeket? Miért? Vagy miért érdekelne még mindig?

Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
There are no chicks with dicks, Johhny, only guys with tits.
2024. febr. 23. 22:31
 2/10 A kérdező kommentje:
So I take it you'd like her only once she has undergone SRS.
2024. febr. 23. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem, csak a Ted-ből idéztem
2024. febr. 23. 22:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Oksi
2024. febr. 23. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
A transz nő , az mű nő és nem igazi !
2024. febr. 23. 23:03
 6/10 A kérdező kommentje:
ok
2024. febr. 23. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Ne keress benne rációt. Nekik ez a kinkjük és őket csak az érdekli, hogy külsőre minél nőiesebb legyen és legyen farka. Csak a szexre kellenek nekik a pre-op transz nők, semmi másra. (Tudom, nem nekem szólt a kérdés, de értelmes választ itt ne várj, csak transzfóbok válaszolnak, meg gondolom kaptál egy pár privátot kiéhezett chaserektől, amiben arról érdeklődnek, hogy transz nő vagy-e és megvan-e még a farkad.)
2024. febr. 24. 09:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi 7
2024. febr. 24. 10:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Hetes szavaival egyetértek.

En mint biszex férfi, az tetszik ha van farka a szép hölgynek. Egyszer voltam operált lánnyal, nekem az annyira nem jott be.

2024. febr. 26. 07:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez egy fetis nekik, latens biszexek, akik kgy ratudjak mondani hogy "heterok" ,mert transz novel voltak, nem pedig pl femboyal vagy sissyvel. Igy nyugodt szivvel szopnak, dugatjak magukat stb.

De igy hogy megvan az operaciod vagy kiteljesedve es legalabb kiszurod a sok creepy fazont, akinek csak egy szexbaba vagy/lennel.

2024. máj. 29. 18:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!