Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket mennyi idős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket mennyi idős korotok körül kezdtétek szégyellni a fütyiteket, és miért?

Figyelt kérdés
2024. febr. 23. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Asszem' valamikor óvodás/kisiskolás koromban, de ki emlékszik már arra 😂
2024. febr. 23. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sosem szégyeltem.

A közerkölcs miatt természetesen mindog ruhában vagyok, de ha olyan a szitu (öltöző/zuhany/szauna) sosem okozott problémát ledobni a textilt.

2024. febr. 23. 12:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán 2. osztályos koromban. Emlékszek, hogy úszáson akkor már törölköző alatt öltöztem át. Azóta persze már elmúlott ez a szégyenlőségem.
2024. febr. 23. 13:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szégyeltem
2024. febr. 23. 13:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán általános 2. osztály környékén. Valszeg mert fitymaszükületem volt aztán miután a doki hátrarántotta a korházban, de mégsem múlt el nem mutogattam senkinek se. Sajnos ez elkisért nagyon sokáig, de a mai napig szégyenlös vagyok, igy 33 éves fejjel is...
2024. febr. 23. 13:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nevetni fogsz, mert én valamiért első ként inkább a mellbimbòimat szègyelltem és nem is szerettem nyáron félmeztelenül lenni, pedig semmi rendellenességük nincs.

Ekkor lehettem kb 7-8 éves? 🤔

Az viszont eszembe sem jutott, hogy szégyelljem a pèniszem.

Bár most jutott eszembe, hogy egy velem egykorù kislány (ő is kb 7-8 éves lehetett? ) előtt szègyelltem a péniszem.

Ő megmutatta nekem a sunit és arra kért, hogy én is mutassam meg neki az enyèmet, de nem mertem.

Erre megkérdezte,azért nem akarod megmutatni, mert kicsi?

Ott süllyedtem el szégyenemben. 🤣

Fù, de rég volt. 🤔

2024. febr. 23. 13:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor, amikor szőrösödni kezdett. Nagyon szégyellős voltam.
2024. febr. 23. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kiskorom óta kajakozok úszok tinikorom óta gyúrok is ezért hírből sem ismerem a szégyenlőséget
2024. febr. 23. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Énis kb mikor kezdett szőrösödni. Sokáig nem nőtt csak kis kukac maradt de már szőrös volt. Kb 14 lehettem. Aztán rá következő évben elkezdett nőni. 16ra már "hernyo" volt, nem csak kukac!! 😄
2024. febr. 23. 16:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

5#-ös, nekem is talán ez volt az oka. Kétszer is dokinak kellett felrántania és annyira kellemetlen élmény volt, hogy azt is kerültem, hogy egyáltalán szóba kerüljön a fütykös. Szerintem ezért lettem szégyenlős is.

#3 voltam.

2024. febr. 23. 17:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!