Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bár a szaunában semmi szexuali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bár a szaunában semmi szexualitás nincs, előfordul, hogy a fiúknak ott merevedésük lesz?

Figyelt kérdés

2024. febr. 23. 10:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A #10es válaszoló miért lett lepontozva? Szerintem korrekt választ adott. Köszi!
2024. febr. 25. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
67%
Gondolom azért, mert aki volt már szaunában, az pontos tudja, hogy nem fog spontán felállni, pont úgy, mint vezetés közben. Ahogy előtte is írták, a szervezet úgy reagál a forróságra, mint a hidegre. Összemegy a cerka.
2024. febr. 25. 08:48
 13/20 Suetonius ***** válasza:
70%

9#es vagyok. Annyiban igazat adok 10esnek, hogy ha valami szépet lát az ember a kamrában, akkor igenis fel tud állni.

De az nehezen nevezhető spontaneitásnak. :D

2024. febr. 25. 09:58
 14/20 anonim ***** válasza:
52%

#10 vagyok. 13-nak igaza van, ált. kell hozzá szépet látni, de ez olyan ritka a szaunában, mint a fehér holló.

Ezen felül létezik a spontán merevedés, ami bármikor előfordulhat.

Mivel szaunázáskor elkezd dolgozni a szív, erősebben ver, a vér is intenzívebben áramlik az erekben. A hideg medencébe merülve hirtelen összeszűkülnek az erek, ami szintén megborítja a normális rendszert.

A mellbimbók is bent a szaunában elernyednek, a hideg vízben meg megmerevedik.

2024. febr. 25. 16:59
 15/20 Suetonius ***** válasza:
83%
Úgy érted 14-es, hogy sokkal több szottyadt segget látni a szaunában, mint márványszobor-jellegűt? :)
2024. febr. 25. 18:45
 16/20 anonim ***** válasza:
89%
15 hát azért nem topmodellekkel van tele a szauna... Nyilván nem csak idősek vannak, vannak azért jobban kinéző fiatalok is, de nem ez a jellemző.
2024. febr. 25. 21:26
 17/20 Suetonius ***** válasza:
84%

16#: Tudom, tapasztaltam - az előbbi szarkazmus volt, bár nem túl eredeti. :D

Számomra egyébként nagy tanulság volt, amikor először szaunáztam rendesen, hogy nem a sportszakkör jár ide. :)

Segített saját magam elfogadásában is, valamint az is mindig bebizonyosodik, hogy a természetes női testtől - a maga apró tökéletlenségeivel együtt - kevés szebb dolog létezik.

2024. febr. 25. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. febr. 27. 13:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#7: Akkor ezek szerint még nem is jártál szaunában. A szaunát fürdőruha nélkül kell használni. Amit fürdőruhában használnk, az nem szauna, hanem melegedő.
2024. febr. 27. 13:53
 20/20 anonim ***** válasza:
48%
Nekem egyszer volt, hanyatt fekve feküdtem mikor éreztem enyhe merevedésem van, de nem foglalkoztam vele, egy milf viszont kifelé szerintem megnézte, mert hallottam egy pillanatra megállt az ajtóba!
nov. 19. 16:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!