Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki adna pár jó tippet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki adna pár jó tippet, hogyan ne őrüljek meg addig? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval alkalmi partnerrel voltam és elszakadt az óvszer. El szeretnék menni szűrésre csak a biztonság kedvéért, de úgy tudom legalább 3-4 hetet várni kell az aktus után. Engem viszont addig szétvet az ideg.

2024. febr. 23. 10:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Mi baj lehet?
2024. febr. 23. 10:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A 14-21 nap amire a HCG termelődés megindul! Óvszerrel védekeztetek de kiszakadt, akkor is kicsi a valószínűsége hogy bármi is történne, mert az óvszer belsejében spermicid hatású anyag van, ami elpusztítja a hímivarsejteket.
2024. febr. 23. 10:23
 3/17 A kérdező kommentje:

“Mi baj lehet?”

Nemi betegségekről még soha sem hallottál?

“A legtöbb nemi betegség orális szex útján is terjed, sorry“

Olyat mondj amit nem tudok.

“A 14-21 nap amire a HCG termelődés megindul! Óvszerrel védekeztetek de kiszakadt, akkor is kicsi a valószínűsége hogy bármi is történne, mert az óvszer belsejében spermicid hatású anyag van, ami elpusztítja a hímivarsejteket”

Férfi vagyok.

2024. febr. 23. 10:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem tehetsz semmit, mint fogcsikorgatva kiseggelni ezt most...ha nem valami útszéli züllött putrilakó lotyóval csináltad egy összehányt országúti benzinkút mosdójában, fekáliás haroinos tűkben térdig gázolva, akkor talán nem lesz akkora gáz...
2024. febr. 23. 10:40
 5/17 A kérdező kommentje:
#5 Ami azt illeti valóban nem. Azt hiszem a csaj még egy kicsit meg is sértődött amiért mertem egyáltalán feltételezni…
2024. febr. 23. 10:44
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs para annyira. Gondolom ha te sem vagy egy faluszéli putrilakó igénytelen tróger aki még a kecskét is megdugja ha úgy van, akkor gyanítom a többi partnere is hozzád hasonló normális ember, akikkel szintén óvszerrel szexel
2024. febr. 23. 10:50
 7/17 A kérdező kommentje:
#7 Hát az óvszerhez én ragaszkodtam, nem ő.
2024. febr. 23. 11:18
 8/17 anonim ***** válasza:

A lepontozóknak:

"bizonyos vírusok, például a humán papillómavírus (HPV) egy hevesebb csókkal is képes terjedni, míg orális szex közben szinte az összes nemi betegség elkapható."

[link]

2024. febr. 23. 11:33
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mást csinálni mint szépen kivárod az un. "ablak periódust" és utána elmész tesztelni. Hozzáteszem az infekció nem 100%-os akkor sem ha fertőzött személlyel vagy együtt (de jobb nem kísérteni a sorsot, mert nem tüsszentéssel terjednek az STD-k). Jól tetted, hogy óvszert használtál bizonytalan partnerrel, de figyelj legközelebb jobban a szakadás elkerülésére.
2024. febr. 23. 11:52
 10/17 anonim ***** válasza:
Elég kicsi az esélye
2024. febr. 23. 12:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!