Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon hány olyan ember lehet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hány olyan ember lehet, aki arra izgul, hogy a felesége- élettársa más férfival is szexel? Ők egészségesnek mondhatóak?

Figyelt kérdés
F - férj
2024. febr. 23. 06:29
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Sokan, en is megneznem
2024. febr. 23. 06:44
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Nincs ezzel semmi baj.

Hogy egèszsègesnek mondhatòak-e?

Igen.

Inkább ez, mint bármilyen szadista szex, vagy pisi-kaki szex.

Hogy mennyi ilyan ember lehet?

Nem tudni.

2024. febr. 23. 06:54
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is volt benne részem.Nem,nem erre izgulok,de amikor ilyen alkalom volt,izgató volt nézni. Egészségesnek tartom magam :)
2024. febr. 23. 06:54
 4/9 A kérdező kommentje:

Nekem alapélményem 2F 1L felállás, és máig is felizgat :)

Szívesen beszélnék a témárol olyanokkal, akiket szintén kíváncsivá tesz... izgat..., és érdekel a téma.

Foglalkoztat a lélektani háttere is a dolognak, ide értve a karmikus tényezőket, feladatokat is.

2024. febr. 23. 07:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelnének erről információk , kedves kérdező .
2024. febr. 23. 07:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nem tudom,mik azok a karmikus tényezők,feladatok :)
2024. febr. 23. 07:37
 7/9 A kérdező kommentje:

A dolog nem olyan komplikált, és nem kell nagy dolgokra gondolni.

Az élethelyzetek addig ismétlik önmagukat, .... tudattalanul, újra és újra, mígnem egyszer tudatossá nem válnak.

Ezt főképp a hibáknál veszi észre az ember, amikor elköveti újra és újra ugyanazt a hibát. Azaz, ráfarag valamire, majd azon veszi észre magát, hogy újra csinálja ugyanazt, és újra ráfarag :)

A kérdeés egyszerŰ:

Miért jön be nekem ez a felállás? Mi az, ami vonzó benne?

2024. febr. 23. 07:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Úgy látom, hogy egy több "ilyen" van, ami szerintem nem jó tendencia. Egészségesnek nem mondható szerintem, mert zavar van nála abban, hogy most melyik nemet is szereti valójában?
2024. febr. 23. 14:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Biszexként már hogy lenne zavar...

Hátmindkettőt szeretem :)

2024. febr. 23. 15:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!