Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha borzasztóan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha borzasztóan vágyom a szexre de prostihoz menni nem szeretnék?

Figyelt kérdés

Negyvenhez közeledő férfi vagyok. Introvertált és viszonylag érzékeny lelkületű. Tudom, ez a nők többségének már vörös zászló... Szeretnék nagyon (komoly) párkapcsolatot hiszen szeretni és szeretve lenni jó, de egyre inkább úgy látom hogy erre már egyre kevesebb az esélyem. A netes ismerkedés valahogy nem működik nekem, élőben meg nem járok olyan közegben ahol korban hozzám illőkkel ismerkedhetnék. Állítólag külsőre hozok egy átlag szintet, 6-7 kg plusz van rajtam. Már egy ideje egyedül vagyok, és annyira kívánom a nőket hogy már a falat kaparnám legszívesebben.

Prostihoz menni nem szeretnék, mert úgy gondolom hogy az nem kölcsönös örömszerzéssel járó szex, hanem egy szolgáltatás igénybevétele. Nem akarok úgy szexelni, hogy a partnerem valószínűleg a háta közepébe sem kíván... Igaz, még sohasem próbáltam prostival. Azt ne írjátok hogy verjem ki, mert igazából nem megoldás a problémára :)

Vagy csak ennyire szerencsétlen vagyok hogy nem tudok összehozni egy érzelmekre alapuló kapcsolatot?

2024. febr. 22. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? VÁLTOZTASS. Ennyi. Te is pontosan tudod. Szívd fel magad.

Saját tapasztalat: én akkor vagyok képes változtatni, ha már eléggé zavar az adott szituáció. Így fogytam le tartósan, életmódváltoztatással 42 évesen - egész életemben kövér voltam, de úgy tűnik, nem ütötte meg az ingerküszöbömet annyira soha, hogy komolyan beleálljak. Próbálkozgattam így, úgy, de nem igazán komolyan.

Ha csak panaszkodsz, sajnáltatod magad és kifogásokat keresel, pontosan ugyanabban a mocsárban fogsz csücsülni tovább is.

Keress olyan szabadidős tevékenységet, amire esetleg nem is gondoltál még. Íjászat, falmászás, görkori, társastánc, teljesen mindegy.

Magamból kiindulva: én pl most válok. Biztos hogy nem szeretném egyedül tengetni az életem hátralévő kb 40 évét. Beszélgetni kell emberekkel, férfiakkal, nőkkel, egyedülállókkal, házasokkal, gyerekesekkel. Sosem tudhatod, milyen ismeretség, barátság hozza majd eléd akár teljesen váratlan módon, öt kanyar után azt akiben megtalálhatod a párodat.

2024. febr. 23. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Javaslom menj pszichológushoz
2024. máj. 5. 11:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!