Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez okozhatja,hogy nem vágyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez okozhatja,hogy nem vágyok kapcsolatra,szexre?

Figyelt kérdés
30 évesen szűz vagyok és úgy 24 éves korom körül már kezdtem azt érezni,hogy nem vágyom párkapcsolatra és nem akarom kipróbálni,hogy milyen a szex.Ezt okozhatja az,hogy sose volt párkapcsolatom?Ez következhet egy megszokásból,hogy egyedül vagyok és voltam mindig is?Igazából inkább taszít a gondolat,hogy együtt legyek valakivel vagy szexeljek,stb.

2024. febr. 21. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is csak bemagyarázod magadnak, hogy jó ez így. 24 éves korodig még nem így gondoltad. Tehát csak beleszoktál és magadnak magyarázol valami indokot, hogy belenyugodj valahogy.
2024. febr. 22. 02:10
 12/13 A kérdező kommentje:

"Lófact érzed jól magad, te is tudod, hogy ez szimpla önbecsapás!"

Attól,hogy te nem tudod jól érezni magad szex vagy kapcsolat nélkül,attól még nem jelenti azt,hogy mindenkinek így kell éreznie...

Én tényleg jól érzem így magam.Szerintem én jobban megtudom mondani,hogy mit érzek...

Ha valakinek ez hihetetlenül hangzik,azzal nem tudok mit csinálni,azt gondolsz,amit szeretnél

De ne próbáld már meg nekem bemagyarázni,hogy te jobban tudod,hogy hogyan érzem magam...

2024. febr. 22. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hihető - nem ismered az érzést, mi, és miért is hiányozna?! Hosszú kihagyás után ugyanez van.

Azért kívánom neked szívemből, hogy egyszer kipróbáld egy megbízható, pont téged kereső társsal, mert utána hogy tudjad is, hogy kell ez neked, vagy maradsz a kiinduló álláspontodnál.

2024. febr. 22. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!