Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tudnek meg mondani, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnek meg mondani, hogy belemenjen egy baratsag extrakkal kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek vele lenni, meg mindent kb szeretek rajta, de nem akarok kapcsolatban lenni vele. Nagyon sokszor felhozom ezt, es mar szerintem kicsit idegesitem vele. Nem szeretnem, hogy erre ramenjen ez az egesz ami koztunk van, mert nagyon jol erzem magam vele, egyszeruen csak szeretnem, ha csak baratok lennenk (extrakkal). En nem talalkoznek senkivel mellette, egyszeruen csak en nem tudok se benne, se senkibe megbizni, es nem szeretnek folyton stresszelni, es nekem ezert sokkal konnyebb lenne, ha ez ki lenne mondva, hogy mi csak baratok vagyunk. Mondtam neki, hogy talalkozhat barkivel, azt csinalhat amit szeretne, de o mindig azt mondja nekem, hogy nem vagyunk baratok.

Mi az, amit meg tudnek mondani? neki, hogy ‘meggyozzem?’

Illetve szerintem egy ferfinek ez egy tok jo lehetoseg, es nem is ertem, o miert nem akar ezzel elni.

(En 29eves lany vagyok, o 39 ferfi)

2024. febr. 20. 23:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8 Jajj:D

Azert mert valaki nem akar kapcsolatot, meg nem kell zardaba vonulnia. Nem eletvezetesi tanacsokat kertem egyebkent.

Meg a kerdesemre valaszt nem kaptam senkitol egyebkent, csakhogy ki szerint hogy lenne jo. Elhiszem mindenkinek, de ez az en eletem, majd en el tudom donteni, hogy nekem, hogy jo. Nem ez volt a kerdesem.

2024. febr. 21. 17:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Most is barátság extrákkal kapcsolatban vagytok, már belement, nem kell mondani semmit.

Lehet, hogy nem elégedett vele, de benne van.

2024. febr. 21. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!