Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gáz hogy 14 évesen vesztettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz hogy 14 évesen vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
14 évesen vesztettem el. Érzelmileg is és testileg is elég érett voltam már hozzá. A srác akkor volt 17 éves (a barátom. Szeretjük egymást azért tettem meg). Eddig tök jól álltam hozzá meg minden, nem bántam meg és örültem is neki. Aztán elmondtam egy barátomnak aki konkrétan mindennek elhordott miatta... és most kicsit elbizonytalanodtam, hogy lehet mégis rossz ötlet volt.... szerintetek mennyire gáz?

2024. febr. 19. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha vigasztal jó tetted hiszen jó élménynek es izgatóan élted át szóval nincs mit ezen bánkodni!
2024. febr. 20. 06:43
 12/15 1Léna ***** válasza:
100%

Érzelmileg és testileg valóban lehetsz érett 14 évesen, remélem elég felelősségtudat is társult ezekhez, mert az első alkalommal is megfoganhat egy gyermek, akkor is ha védekeztek.

Vigyázz! Veszélyes a tűzzel játszani!

2024. febr. 20. 13:02
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
Én 12 évesen vesztettem el a szüzességem...azóta is együtt vagyunk a barátommal, pedig már a 19-et töltöm.
2024. febr. 20. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
Igaz az hogy a szexuális életével csak hülye dicsekszik.
2024. febr. 21. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

A kedves barátod/nőd féltékeny.

Ha önként belementél, élvezeted és többször is csináltatok azóta, akit kit érdekel?

Ha az illető azt mondja ez bűn volt, Isten megbüntet, mert házasság előtt történt és a pokol kénköves bugyrában égsz el, akkor szakítasz inkább vele?

2024. febr. 21. 11:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!