Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gaz hogy lany letemre 24/7-be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz hogy lany letemre 24/7-be a szexre gondolok?

Figyelt kérdés

Van baratom de sokat dolgozik igy nem sok lehetoseg van a szexre, mire haza er mar faradt… Nem akarom zavarni, probaltam mar vele beszelni, csak jol osszevesztunk es inkabb hanyagolom. Egy nap tobbszor is onkielegitek. Jo lenne ha nem is mindennap, de masnap megdugnanak…

23/L

2024. febr. 19. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Mert mások erről tudnak,elmondod mindenkinek? Gondolom nem. Akkor kinek lenne gáz?
2024. febr. 19. 16:18
 2/10 A kérdező kommentje:
1-es, egy kozeli baratnom szerint gaz. Kinevetett es nimfomaniasnak hivott :)))
2024. febr. 19. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy vele? Hiszen szexuálisan nem illetek össze! Van más pasi is a világon!
2024. febr. 19. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Tetszene egy ilyen 23 lány, nem gáz..
2024. febr. 19. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Én pasiként vagyok úgy, hogyha gondolatban meglehetne dugni a nőket, akkor már mindenki terhes lenne tőlem.
2024. febr. 19. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként is így vagyok, pedig én is sokat dolgozok, meg a párom is, de neki nem nagyon marad energia az ilyesmire sajnos, havonta 1 max. :/ Úgyhogy marad a rendszeres maszturbáció, jobbat nem tudok. 😩
2024. febr. 19. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nem találtok rá megoldást, arra valószínűleg rá fog menni a kapcsolatotok, mert túlságosan eltér a szexuális igényetek. Ha megéri ezzel a kapcsolattal foglalkozni, mert más gond nincs, akkor ki kell találni a megoldást.

Pl.: gyors menetek reggel, később feküdni, korábban kelni ezért, napközben összefutni szeretni egymást egy kicsit, stb...

De ettől függetlenül 23 évesen ezt érezni szerintem egyáltalán nem gáz.

Mikor kattanj rá a szexre, ha nem fiatalon, amikor van barátod, akire vágysz? :D.

2024. febr. 19. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
61%

Én is hasonló helyzetben voltam. Nagyon szeretem Őt, de nem tudott kielégíteni. Megbeszéltem vele, és azt mondta, nagyon sajnálja, de neki nincs "kapacitása" ennél többre. Azt mondta, ha kevés nekem, keressek nyugodtan mást. Nagyon szeretjük egymást, így nem akarom elhagyni. Végül az lett, hogy megismertem egy pasit, aki hasonló helyzetben van a barátnőjével, azóta vele "elégíttetem ki magam". A pasim tud róla, és megérti, ettől még őt szeretem. Szerinted próbáld ki te is, meg fog változni az életed :))

22/L

2024. febr. 19. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 ez nem lehet komoly. Hol lehet ilyenre feliratkozni? 😅
2024. febr. 19. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:
61%
Elszomoritó hogy fiatalok és már alig van szexuális vágy..
2024. febr. 20. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!