Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire működik az "időben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire működik az "időben kiszállás" a pasiknál?

Figyelt kérdés

Orgazmushoz közel mennyire irányítható?

Nem ösztönös, hogy a végén az orgazmus előtt már nem tud a pasi kiszállni?

Nektek mennyire megy ez?

2024. febr. 19. 03:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Simán megy nekem is
2024. febr. 19. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt balesetem.
2024. febr. 19. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Sosem hibáztam el 20 év alatt.
2024. febr. 19. 11:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Utolsó 1-2 mp az aminél ha elengedsz / kiszálsz mindenből már minden mindegy (ha jön gól, egy Dominik bombából...) mert kilősz, de ez előtt van még esélyed abbahagyni orgazmus nélkül, de figyelni kell, koncentrálni. Ha az partner ennek ellenére ingerel akkor teljesen védhetetlen.
2024. febr. 19. 13:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem, mint védekezés szempontjából érdekel, nyilván az felelőtlenség, hanem amikor direkt máshová szeretne élvezni a pasi, mert neki vagy a partnerének az okoz örömet, viszont ez nem jön össze, mert "bent ragad":)
2024. febr. 19. 15:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha tudom a páromról, hogy szeretné, hogy máshová élvezzek, akkor eleve figyelek rá, és amikor érzem, hogy közeledik kiveszem. Persze ehhez olyan póz is kell, amiben ez megvalósítható ;).

Minél jobban ismered a partnered ez annál könnyebben elérhető, mert akár ő is érezheti, hogy te mikor fogsz elmenni, és az is nagy segítség, ha a kirántás előtt nem kezd el hirtelen begyorsulni :).

2024. febr. 19. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!