Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt valami extrém innen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valami extrém innen?

Figyelt kérdés
Van valakinek extrém élménye, amit erről az oldalról indított? Jó, vagy akár rossz személyes tapasztalat.

2024. febr. 18. 00:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Semmi, csak elég sok magát lánynak kiado fiú
2024. febr. 18. 00:49
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
2 barátnőm volt innen
2024. febr. 18. 01:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
egy házasság esedékes ebben az évben, elég extrém? :D
2024. febr. 18. 01:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hála istennek eddig semmi
2024. febr. 18. 06:23
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Házassàg, ami végül válással végződik, mint manapság általában, mert ugye 2-3 év után már össze kell…
2024. febr. 18. 08:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Engem pár éve leszopott egy akkor 18 éves szűz lány a Duna Pláza mögötti területen, akivel itt ismerkedtünk meg.

Sajnos csak ennyi történt, és nem volt folytatás… :(

38/F

2024. febr. 18. 08:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hosszabb beszélgetés sorozatban előkerültek a fétisek is, hogy kinek mi van. Olyanokat mondott amiket nem akartam elhinni hogy tényleg igaz (meg persze hogy tényleg nő és tényleg úgy néz ki mint a képeken amiket küldött).

Végül más okból de jártam az ország azon felén amerre lakik és mondtam neki is. Kellett is szállás de mondta hogy aludjak nála (addigra közel fél éve napi rendszerességgel beszéltünk).

Én lebodtem meg igazán hogy tényleg olyan jól néz ki és hogy tényleg olyan perverz és olyan dolgok a fétisei amiket mondott.

Konkrétan szex nem volt de ennek ellenére nagyon emlékezetes elmegy volt.

2024. febr. 18. 10:09
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Gratula 3! Meghívtok bennünket is? Mert hát azért csak gyakoris házasság lesz :D
2024. febr. 18. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
ááá már nagy drágaság van kérem XD
2024. febr. 18. 14:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egy ilyen volt, csak szex volt, persze "komolynak" indult volna, és az az egy is csak azért jött össze, mert privátban kiderült, hogy kb 20 km-re voltunk egymástól, nekem meg van kocsim, szóval ez adott volt. Könnyen megoldható, és szimpi is volt a csaj, az ideálomnak is megfelelt, nem is kamuzott a kinézetét illetően, persze küldött képet, de a valóságban is úgy nézett ki, ami egyébként ritka.
2024. febr. 18. 20:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!