Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiatal nők között páran hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők között páran hogy mondhatják komolyan hogy idősebb férfiakkal volt legjobb a szex?

Figyelt kérdés

Itt is néhány párkapcsolati kérdésnél voltak olyan hozzászólók hogy írj a csaj hogy ő 25 éves és a legjobb szexuális élménye 43 éves férfival volt! WTF

Ezt vagy vicc vagy a csaj ilyen beteges szexuális életű, van ez a gerontofília hogy öregekkel akar szexelni.

Azért az egészséges 20-25 éves nők már a gondolatától is irtóznak az ilyesminek.

2024. febr. 17. 10:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a történet eleve onnan indul, hogy az idősebb generáció még tudja általában, hogyan kell udvarolni, továbbá hogyan kell bánni egy nővel, következésképpen az ágyban is jobban feltalálja magát, már csak a meglévő tapasztalat miatt is!

Nekem speciel mindig is az idősebbek jöttek be, most negyvenhez közel ugyanígy gondolom. Nyilván nekem sem jelentene gondot a partner találás, ha ilyen szándékaim lennének, viszont akad is körülöttem olyan ötven felé ballagó férfi, akinek nem mondanék nemet. Nem sok, de van ilyen! Sportos, férfias, ápolt,okos,gyönyörű kék szemek, áááhhh...

2024. febr. 17. 11:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én már elmúltam 40, aki nem ismer nem is hiszi el mert mindenki max 30nak néz. 25 éve sportolok gondolom ez is számít, és sok huszonéves csajnak bejövök. Az más kérdés hogy nem foglalkozok velük, maradok a 30as nőkkel. Ennyit erről hogy 40 után lepukkant hányadék mindenki.
2024. febr. 17. 11:59
 13/20 anonim ***** válasza:
89%
Tapasztalat. Bármennyire is fáj neked, bizony sokszor az idősebb férfival ezerszer jobb a szex (tapasztaltabb, odaadóbb, jobban figyel a másikra stb.). Nekik nem az a lényeg, hogy csak betegyék és elélvezzenek és általában nem mennek el két perc alatt. Amúgy melyik univerzumban számít egy negyvenes pasi "öregembernek"? Ne röhögtess már.
2024. febr. 17. 12:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akiknek kifejezetten az idősebb 40, 50es férfiak jönnek be. Én pl. azt nem tudnám elképzelni, hogy egy huszonéves srác matasson a takaróm alatt.
2024. febr. 17. 14:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan fiatal nők/férfiak, akik az öregeket szeretik, nem tudtad eddig?
2024. febr. 17. 14:48
 16/20 A kérdező kommentje:

# 14

de te hány éves vagy?

és hány évesen nem tudod eljépzelni hogy huszonéves férfiakkal szexelj?

2024. febr. 17. 15:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem a #14 vagyok, de nagyjából egyetértek vele. Már 30 fölött vagyok, de amikor 20-25 voltam, akkor is így éreztem. Néhány hozzászóló jól leírta, hogy miért. Fiatalon sem vágytam bénázásra, töketlenkedésre, önzőségre stb., tehát szar szexre.
2024. febr. 17. 15:35
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#14 vagyok, és 30 alatti
2024. febr. 17. 15:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Csak mondom, hogy George Foreman 46 évesen profi box világbajnok volt. Szóval bek@phatod kedves kérdező.

40 f

2024. febr. 17. 15:51
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb. 30 évvel idősebb férfival volt a legjobb eddig.

Elsőre kicsit nehéz volt meglépni, mert tényleg idősebb volt hozzám képest (külsőre sem sportos v. ilyesmi, amit előttem írtak). Nem is egzisztencia miatt, mert szexpartner keresőn találkoztunk. Viszont annyira jó volt vele, az odafigyelése, a technikája, meg ahogy udvarolt, udvarias volt, hogy azóta is több ilyen partnerem akadt. A jelenlegi is idősebb és nagyon kitesz magáért az ágyban.

A fiatalabb korosztályban 95%-ban azt tapasztalom, hogy sz.r a szex, meg önzők, bunkók, "kisfiúk".

Úgyhogy én már maradok is ennél az idősebb korosztálynál.

2024. febr. 22. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!