Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha meg tudnád hogy a 12 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha meg tudnád hogy a 12 éves fiaddal egy 18-19 éves pedofil(lány) csinált vele dolgokat, akkor feljelentenéd?

Figyelt kérdés
Ennél a kérdésnél szerintem sokat számít hogy férfi,vagy nő válaszol, szóval kérlek írjátok le

2024. febr. 17. 08:21
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
81%
#30 úgy hívják, hatályos Btk
2024. febr. 22. 15:59
 32/57 A kérdező kommentje:
Amerikában már azért is pedofil vagy ha 17 évessel szexelsz, itt Magyarországon meg még a 12 évesekre is azt akarják mondani hogy jó az.....🤣
2024. febr. 22. 19:45
 33/57 anonim ***** válasza:
29%
Előbb beszélnék a sráccal,hogy ő akarta e? Ha igen,akkor gratulálnék,ha nem,akkor sem jelenteném fel,hanem elverném,még ha lány is.
2024. febr. 29. 20:40
 34/57 anonim ***** válasza:
76%

13 éves fiúként egy 24 éves lány vette el a szűzességemet, akivel anno a chat.hu-n ismerkedtünk össze. Koraérettnek lehetett mondani, de férfiasnak semmiképpen.

Tök béna voltam, az összes szokásos "első" problémával, mint korai magömlés, ügyetlenkedés, stb... és ennek ellenére most 38 évesen is úgy gondolom, hogy jobban jártam így, mintha az első szerelmemmel ügyetlenkedtük volna végig az első pár alkalmat.

Mivel sokkal idősebb volt és kb bármit megtettem volna neki, így egy csomó dolgot megtanított és megtanultam Tőle, hogy mi jó neki.

Mikor már egy korombelivel feküdte le, kellően tapasztalt voltam, hogy az akkor páromnak is jó legyen.

Konklúzióként:

Pedofil volt a lány? Igen.

Ártott nekem? Szerintem nem.

Szeretném, hogy feljelentsék? Semmiképp!

De én beleegyeztem és önszántamból tartottam fenn vele a kapcsolatot.

2024. márc. 1. 00:24
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
#34 igen, de ha fordítva lenne, mindenki ki akarná herélni a srácot
2024. márc. 1. 12:29
 36/57 anonim ***** válasza:
0%

34:

na ezt a hül.eséget nem kellett volna írnod, és egész értelmes lett volna a hsz. "Pedofil volt a lány? Igen."

Értsétek már meg végre, mit jelent a pedofília!!!

2024. márc. 1. 22:27
 37/57 A kérdező kommentje:

De bizony, ilyen helyzetben pedofil a lány. Törvényileg is

Egy 13 éves fiú még nagyon kisfiús. Lányoknál láttam már olyan akiről soha nem gondoltam volna hogy csak 13 éves

2024. márc. 2. 10:43
 38/57 anonim ***** válasza:

Törvényileg nincs is olyan, hogy pedofil :) ez egy orvosi fogalom, a Btk sosem alkalmazta/za

csak hát az "ecceri" embrek...

2024. márc. 2. 11:17
 39/57 A kérdező kommentje:
Bűncselekmény
2024. márc. 2. 12:35
 40/57 anonim ***** válasza:
78%

Akkor, hogy jogilag is megfelelő legyen a posztom.

A Btk. 198. § (1) bekezdésében leírt szexuális visszaélés áldozata voltam? Igen.

De mielőtt bárki emiatt rohanna feljelentést tenni, már elévült, mert 25 éve történt.

2024. márc. 2. 13:54
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!