Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Magyar férfiként nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar férfiként nagyon bejönnek a roma nők?

Figyelt kérdés
Szerintetek gáz? Nyilván az olyanokra gondolok, akik szép körülmények között élnek. Nagyon bejönnek az ilyen mediterrán típusú nők, igazából én is bejöttem nekik régebben, de sosem mertem kezdeni velük.
2024. febr. 16. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

Nemrég voltam egy ilyennel. Szép, csinos, érettségizett.

A szexben nulla volt, rosszul szopott, alig mozgott dugás közben. Utána hangosan büfögött és fingott. Közönséges alpári stílusa volt.

2024. febr. 16. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Fúj
2024. febr. 17. 07:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Én speciel undorodom tőlük, de hát mindenkinek más az ízlése.
2024. febr. 17. 17:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Sajnos van egy bizonyos szaguk, amit nem tudnék megszokni és még akkor is zavarna, ha nagyon alaposan lefürdene.
2024. febr. 17. 17:54
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
A cigány azért büdös, hogy a vak is le tudja köpni.
2024. febr. 17. 18:08
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
15 🤣🤣🤣🤣🤣
2024. febr. 18. 08:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt azért tudd, ha összejössz egy cigány nővel, akkor ajándékba megkapod a népes családját is. Ha tetszik, ha nem. Egy cigány nőtől kb. lehetetlenség levakarni magadról, főleg ha pénzes is vagy.
2024. febr. 20. 08:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok válaszoló ostoba általánosításokat írt. Nekem is bejönnek és volt szerencsém hozzájuk. Semmi gond nem volt, nem volt népes család, sem fingás vagy böfögés, meg rossz szag, semmi ilyesmi. Igazából nem volt sem jobb, sem rosszabb mint mással.
2024. febr. 24. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!