Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti ilyenben benne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti ilyenben benne lennétek a barátotokkal? /F

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon izgat az, hogy egyszer lássam a barátnőmet puncit nyalni. Persze úgy, hogy őt is vonzza a nő és élvezi és akarja. És én a harmadik nőhöz nem is akarnék hozzányúlni, csupán ez is bőven elég lenne hogy látom ahogy a barátnőm játszik vele.

Ti ilyenben benne lennétek?

2024. febr. 13. 14:15
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Heteroszexualitás kategóriában hogy kérdezel ilyet?
2024. febr. 13. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Én igen
2024. febr. 13. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Soha a bdös életben. Hetero vagyok. Minimális vonzalom sincs bennem nők irányában.
2024. febr. 13. 14:18
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Én igen, bár furcsa érzés lenne hogy csak néz közben 😅

#3 fejleszd a szövegértésed kérlek. "Persze úgy, hogy őt is vonzza a nő és élvezi és akarja."

2024. febr. 13. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Én bi vagyok, de nem tartom valószínűnek. Jobban szeretem, ha a szex megmarad intim dolognak két ember között (ha kapcsolatban vagyok, akkor ez legyen már a párom), nem akarok belőle showműsort csinálni.
2024. febr. 13. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

"fejleszd a szövegértésed kérlek"

Hát de nem az volt a kérdés, hogy ki lenne benne? A 3-as nem, ezt el kell fogadni.

2024. febr. 13. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
17%
#6 Akkor bőven elég lett volna egy nem. Látod, #5 válaszával pl semmi probléma nincs. De ő tudta értelmezni a kérdést, illetve rá vonatkozik is.
2024. febr. 13. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
57%
A 3-asra miért nem vonatkozik? Mert nem bi? Heteró kategóriában vagyunk.
2024. febr. 13. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!