Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik a babával alszanak, azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a babával alszanak, azok hogy oldják meg a szexet?

Figyelt kérdés
Kisfiam lassan 4 hónapos lesz. Eddig is egy szobában aludt velünk, de a saját külön kis ágyában (van neki saját szobája is, de ott még egyáltalán nem aludt). Na most úgy néz ki, hogy sajnos bizonyos okokból kifolyólag beszokott közénk, es nem hajlandó máshol aludni. Engem annyira nem is zavarna, de a férjemet nem akarom emiatt elhanyagolni. Ti hogy csináljátok?😂
2024. febr. 12. 21:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%
De már ne haragudj, negyvenes nő ként.. Vagy megkérdezel valamit normálisan, de így.. "bizonyos okok miatt" Pont itt a lényeg, mik azok a "bizonyos okok?" Ha már most így elcseszitek a gyereket, mi lesz vele később? Alárendelitek majd teljesen magatokat, aztán majd negyven évig él a mamahotelben?
2024. febr. 13. 06:21
 22/31 anonim ***** válasza:
Látom itt írták hogy a baba mellett szexelnek,mert őt nem zavarja...aki így csinálja az hány hónapos koráig teszi ezt? Én is arra gondolnék,hogy egymás két honos koráig lehet ezt,de látom az a válaszadó jól le lett pontozva...akkor meddig? Nem kotekedesbol,tényleg érdekel.
2024. febr. 13. 07:50
 23/31 A kérdező kommentje:
Az a bizonyos ok azt jelenti, hogy két hétig úton voltunk vele, idegen helyeken, ahol vagy szar vt a babaágy, vagy egyáltalán nem volt, így egyszerűbb volt oda venni közénk. Mostmár itthon is ezt akarja. Az hogy már most külön szobában aludjon, az nekem nem volt opció, mert éjszaka is háromszor szoptatok, és nem fogok átmászkálni a másik szobába, mikor így is hulla fáradt vagyok. Sokkal egyszerűbb volt úgy, hogy ott aludt mellettünk külön kiságyban, csak sajnos úgy tűnik hogy ezt jelenleg nem igazán akarja. Azt meg hogy heteken át éjszakázzak meg hallgassam az ordítást, szintén nem megoldható, mivel jelenleg is dolgozom. Nem Magyarországon élünk, ahol 3 évig otthon ülnek a nők a gyerek mellett.
2024. febr. 13. 09:33
 24/31 anonim ***** válasza:
30%
Itthon sem ülnek otthon 3 évet a nők. Sőt ha otthon vannak sem az az átlag hogy ülnek...ez a hozzászólás elég kiábrándító... Értem hogy neked rossz, de ettől még nem kell mindenki egy kalap alá venni
2024. febr. 13. 09:53
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan veszed azt hogy nekem rossz, feltettem egy kérdést es a válaszolók kezdtek el kb engem lehülyézni.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat, szép napot mindenkinek!

2024. febr. 13. 09:56
 26/31 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért nem teszek fel soha itt kérdést. Választ érdemben nemigen kapsz,de még te magyarázkodni így meg úgy...olyan embereknek akik amúgy a komment megírása után egy perccel már el is felejtenek. Nagyon ritka hogy valaki itt igazán segíteni akar, a többség okoskodni jár ide,a saját maga estének örülni,ha már máshol nem tud. Vagy a rosszindulatát itt megélni. Senki ne vegye magára,írhatták volna a gyakorin lévő több ezer kérdés bármelyike alá,amit most írtam. De vannak kategóriák ahol még több az ilyen megnyilvánulás, a baba-mama részleg is ilyen sajnos.
2024. febr. 13. 11:04
 27/31 anonim ***** válasza:
47%

Nem Magyarországon élünk, ahol 3 évig otthon ülnek a nők a gyerek mellett.

Ne haragudj de ettől a mondatodtol felállt a szőr a hátamon.

Szerinted aki otthon van a gyerekkel az egy lusta dög, és soha nem lehet fáradt?

Az fel lehet ejjeleket?

28/31 anonim ***** válasza:
Estének -eszének
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Éltem Svájcban,és igaz max három hónap jár az anyáknak (nem tudom melyik kantonba mi divik)...de ott azért elevickélnek egy fizubol. Itthon három évig ülnek,de min? Ritka akinek annyit keres a férje,hogy megteheti. Én írtam amúgy a 26. Kommentet...csak hogy ne higgye senki a kwrdezot partfogolom

.biztos én is csak okoskodni járok😄🤷🏻‍♀️

2024. febr. 13. 11:06
 30/31 anonim ***** válasza:
73%
Én is segítő választ írtam, de az amit írt az utolsó sorokban...na attol nekem is feláll a szőr.
2024. febr. 13. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!