Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell itt sok embernek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell itt sok embernek a Heterókat beállítani bi vagy melegnek ?

Figyelt kérdés

Tudjátok milyen sértő ránk nézve Heterókra !

Aki teljesen Heteró nem érdekli a saját neme semmilyen formában akit pedig érdekel az bi vagy meleg

Nincs vele baj ha bi vagy meleg vagy de ne élj tagadásban és ne mond magadra ,hogy heteró

Meg ez is " kíváncsi heteró " a heteró nem kíváncsi a saját nemére

2024. febr. 12. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%
Van aki kíváncsi ;)
2024. febr. 12. 16:31
 2/12 A kérdező kommentje:
Na ne idegesíts te is! Mire lenne kíváncsi
2024. febr. 12. 16:33
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Van, aki kíváncsi, őket az LMB jelzővel illetjük.
2024. febr. 12. 16:36
 4/12 anonim ***** válasza:
70%
Nincs olyan, hogy kíváncsi. Az csak az lehet, akiben van bi hajlam,még ha minimális is. Nekem soha eszembe nem jutna másik pasit kipróbálni kíváncsiságból sem. És miért? mert én valóban hetero vagyok.
2024. febr. 12. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
Kíváncsi lehet valaki hogy milyen megfogni másét. Megteszi egyszer, de ennyi. Nem szexuális vonzalom miatt teszi. Az nem lesz még biszex. Ha viszont izgalomba hozza, az más kérdés
2024. febr. 12. 17:08
 6/12 A kérdező kommentje:
5 Nem semmi esély nincs rá amiről te beszélsz én soha nem gondoltam ilyenekre és aki gondol vagy meg teszi az nem heteró
2024. febr. 12. 17:30
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez így van, kérdező. 3-as voltam, kérek még lepontozást az igazság leírásáért.
2024. febr. 12. 17:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 egy igazi hetero inkább undorodik annak a gondolatától, hogy hozzáérjen egy másik vele egynemű nemi szervéhez. Aki nem undorodik, sőt örömmel meg is teszi, az már biszex, csak szégyelli bevallani magának.
2024. febr. 12. 17:47
 9/12 A kérdező kommentje:
7 Te tagadásban élsz soha nem leszel heteró ha a saját nemedre is be indulsz
2024. febr. 12. 17:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Éppen ezt írom...
2024. febr. 12. 17:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!