Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezek alapjan talan ribinek tunok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapjan talan ribinek tunok?

Figyelt kérdés

Régóta érdekel a femdom világ, szinte ilyen partnereim voltak csak. Megismerkedtem egy férfival aki domináns volt mindig is és kiakarta próbálni a másik oldalt.

Szokásom, hogy figyelmen kivul hagyom az illetot ha ugy erzem nem pakol bele energiat. Ezert a talalkozo idopontjat mindig toltuk. Aztan mivel piszkalta a gondolataim hogy azert megis csak egy eros karakter akar alarendelodni, megszerveztuk. Kielveztem a helyzetet, jo volt a jatek.

De bevallom, kicsit olyan zavartan ereztem magam. Mert elotte es utana is szerelmi banatrol beszeltunk. En pedig ugy ereztem magam, mint aki csak a “munkajat vegzi” pedig hat en is szorakozni mentem, nem lelket apolgatni.

Tobbszor felmerult a kerdes, jatszom masokkal is? Meg hogy nekem ezek az extrem dolgok meg sem kottyannak. Sot ez az este utan meg csevegtem az allando alkalmi partneremmel akinek elmeseltem miket csinaltam. O pedig elkezdett magasztalni a fuggetlensegem,szabadsagom, vadsagom miatt. De meg nala is elojott a kerdes, hogy akkor hany pasi is van.

Pedig hogy oszinte legyek, jo esetben 3 havonta szexelek,jatszok. Mert nem mo-n elek es egyebkent is valogatos vagyok, mondhatni impulziv. Ha valaki nem olyan benyomast tesz akkor nem kulonosebben erdekel. Jobb szeretem ha ok futnak.

Sokszor adok eselyt ilyen bdsm ismerkedesnek, de ott meg untat ha kavezgatunk meg ugy teszunk mintha randi lenne de nem randi. Ahelyett hogy a jatekszabalyok tisztazasa utan vagy elkoszonnenk vagy belevagnank. Viszont ha ezt mondom akkor furan neznek ram, hogy akkor en egybol belemennek.

2024. febr. 12. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkednél olyan férfival, akinek nincs bdsm tapasztalata még?
2024. febr. 12. 09:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Ismerkedtem olyanokkal is, attol fugg mennyire van tisztaban sajat magaval.

De pont a fent emlitett tapasztalataim szerint, az ilyen ferfiak nem jok hosszutavra. Alkalmi partnernek sem.

2024. febr. 12. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha konkrétan nem párt keresel csak szexre kellenek a srácok, ráadásul ott is nagyon válogatós vagy és több sráccal is lefekszel csak mert miért ne akkor igen, elég ribisnek tűnsz
2024. febr. 12. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Igen, és valljuk be, az is vagy.
2024. febr. 12. 11:58
 5/7 gabor49 ***** válasza:
47%
szerintem nem vagy a csak szereted a szexet mint a legtöbb ember 50/f
2024. febr. 13. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
nem feltétlen, picit habzsolod az életet. na meg ha gyakrabban csinálnád akkor sem. de lehet az sem a legjobb, ha nem állapodsz meg, mert akkor tényleg rád akasszák a jelzőt.
2024. febr. 13. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

No, és ha r.binek tartanak?

Hát nem mindegy?

Ki nem szarja le???

Engem is néha annak hisznek, de ez egyáltalán nem érdekel és nem zavar.

2024. febr. 13. 08:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!