Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero, bi és lezbi husik!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero, bi és lezbi husik! Mit tennétek ha "Nyomtalanul az időben" kefélhetnétek, játszadozhatnátok bárhol, bármivel vagy bárkivel aztán visszamennétek oda ahol "elindítottad", mondjuk a székedbe vagy a zuhany alá?

Figyelt kérdés

Ha csak szexális kategóriásan bármit megtehetnél. Mondjuk csinálni akarod, gondolsz egyet aztán következő pillanatban x ideig kint vagy az utcán ahol megtetszik egy férfi, irányításod alá vonhatod és anélkül, hogy bárki tudomást venne rólad, róladok eleget tenne a vágyadnak és megdugna akár az utca kellős közepén. Vagy bemehetnél egy szexshopba és végigpróbálni a kínálatot, az eladó pedig segédkezik akár munka közben is, senki nem tesz semmit, mintha nem látnák, oda sem néznek, de ha úgy tartaná kedved sokadik kezet nyújtanának a te örömödre.

Ha akármit, igazán bármit megtehetnétek, bármilyen szituációban!

Külön azért husis nőkre gondolok mert ők a visszafogottabbak és szerényebbek, sokszor ők nem élik ki a vágyaikat. De ha lenne ilyen amikor abban az időben nem létezik gátlás, csak a te akaratod szexuálisan, aztán visszamégy oda ahonnan indultál, mintha meg sem történt volna, kitörődik, mit tennétek meg határok nélkül?

2024. febr. 11. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy fura kérdés, de érdekes is!

A gátjainkkal együtt vagyunk azok, akik. Abban az esetben nem lenne rosszindulat, senki nem nevezne r*b@ncnak, ha tegyük fel, azt mondom besétálok a tömött metrókocsiba és hirtelen tizenvalahányan próbálnának használni kedvükre. Lehet a negyed-fél kocsit elfoglaljuk, az utasoknak a szeme se rebben. Itt viszont leírni is elég ennél jóval ficrább elképzelést, hogy egy "kedves" felhasználó privátban lek*rvázzon, miközben én személy szerint szűz vagyok és nem játszottam senkivel. Elképzelés vs. valóság, de azért kva vagyok... Szerintem ahhoz is nagy képzelet kell, hogy határok nélkül gondolkozzunk, mit tennénk, ha. A másoktól kapott sértések igaziak.

Mit csinálnék... A többes érdkekes. Kicsit ellentmondásos, de nekem így hirtelen az jutott eszembe, hogy én kedvükre kielégítem őket (hát na, van bennem szub hajlam), de akik úgymond használnak, nem gondolnak semmire, csak arra, amit csináknak, és olyan magától értetődő, hogy mindkét félnek jó. Tetszik az öklözés, tágulékony vagyok, de magamnak nem tudom hosszútáv csinálni, mert erős nekem az inger. Tetszenek a segédeszközök... Sokfélét kipróbálnék. Azt nem élném túl, ha valaki a szabadban szexelve meglátna, de így, ahogy te írod, senki nem észlelné, senki nem emlékezne rá, kamera sem lenne képes rögzíteni, tényleg semmi nyoma nem marad! Szóval így mondjuk kipróbálnám buszon, üzletben, mint írtam metrókocsiban. Kocsi hátsóülés.

Lehet nem túl erős a fantáziám, de mivel úgyis csak fantázia szinten marad, jól van ez így.

2024. febr. 11. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:
OLyan jókat írsz. Ha, ennyi mindent kipróbálnál miért nem éled meg? :( Biztos semmi perc alatt találnál valakit akkor is ha nem vagy túl szép arcú! Sokan a husisat szeretik! Ha meg van ebnned szub hajam, azt is ki tudnád élni! pl SmPixie oldalon kezdő szubként kipróbálnád valakivel. Vagy a chat.hu-n szexpartner aki kedvére használ téged.
2024. febr. 11. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
56%
Mert sok rossz és érdemtelen emberre pazaroltam már az időmet (nem romantikusan). A szerelmet, a szexet jó lenne mindenféle módon megélni, de számomra fontos emberrel. Tartok tőle, hogy egy életen át bánnám, ha az eddigi türelmet elengedném a vágyakért, aztán egy életen át bánnám. És mindent nem is csinálnék meg. Valamire képtelen lennék, attól felrobbanna a fejem zavaromban, mint ugye olyan helyen csinálni erotikusat, ahol bármelyik pillanatban megláthat valaki. Megint mást pedig nem csinálhatok, mert egy férfival ellenben egy nő nem menő, hanem könnyűvérű rongy lesz, legalábbis ezt gondolják róla.
2024. febr. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!