Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A páromat és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A páromat és engem nagyon foglalkoztat egy téma, a swinger klub. Más párok hogy oldják meg?

Figyelt kérdés
De mit tegyek ha nem jutunk el,mi Pesttől nagyon távol lakunk,(egy faluba.)szerintetek hogy lehet ezt megoldani?(gyerekünk is van.)
2009. jan. 4. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána a neten ,biztos van nagyobb városokban is nem csak pesten.A gyereket meg lerakjátok a nagyinál egy éjszakára:-) jó szórakozást
2009. jan. 4. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2009. jan. 4. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!-)(rendes vagy)
2009. jan. 4. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg más fórumokon is utánanézhetsz. Sokan szervenek házi partyt.Ahol idegenek összejönnek és szexelnek.
2009. jan. 4. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

helló, ha tehetitek, szervezzétek egy hétvégére, amikor a gyermeketeket valaki (nagyi, egyéb rokon) felügyelheti. ha van pesten ismerősötök, szálljatok meg nála, mondjátok, hogy meghívásos buliba mentek, így nem kell magyarázkodnotok. ha nem megy, kérdezzétek meg a klubot, ahová mennétek, úgy tudom, az eMSében lehet aludni is.

találkoztunk olyan párokkal is, akik este jöttek (szombat este kb 9-re ott voltak a klubban, és kb 2-kor elmentek haza. az elég húzós, de így tudták megoldani)

2009. jan. 5. 01:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.és ti szoktatok oda járni?és milyen?engem annyira érdekel.nagyon jo lenne elmenni.ha gondolod mesélhetnél rólla..
2009. jan. 5. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
szia, a legutóbbi válaszoló vagyok. írhatsz privát e-mailt is, elmesélem.
2009. jan. 5. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
helló, ment e-mail, nézd meg a spam-ben, lehet, hogy a szűrő elfogja...
2009. jan. 12. 15:22

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!