Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Utazzunk a jövőbe. Ti kipróbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utazzunk a jövőbe. Ti kipróbálnátok?

Figyelt kérdés

Utazzunk 2030-ba, ahol az Ai és a robotika már fejlett (tételezzük fel). Ha leírni nem is tudjátok milyen lenne számotokra a tökéletes partner kinézetre, egy géppel ki tudnák olvasni a fejetekből.

Mi lenne az amit beállítanátok hogy azt fixen tudja.

Kérdésem egy válaszból indul ki aki arra vágyik hogy bárcsak tudná előre hogy a partnerének mekkora és meddig bírná a szexet. (remélem nem bánod hogy kihasználtalak : D).

Vennél vagy bérelnél ilyen robotot/gépet/android-ot?

Mik azok amiket beleprogramoztatnál?

Ha nem arra is van lehetőséged jelezni.

2024. febr. 11. 10:20
A kérdező szavazást indított:
Igen, csak bérelnék pár alkalomra
Igen, vennék.
Nem, nem érdekel az ilyen technológia.
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

BDSM tevékenységekhez kompetencia.

22/F

2024. febr. 11. 10:37
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Mindenképpen vennék. Kedves lenne és udvarias, mint egy igazi lovag! A farka 18cm lenne és egész éjjel állna! Egy üveg pezsgővel órákon át fííínom és érzéki szexet akarok minden nap!

De szép is lenne...

2024. febr. 11. 11:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem vonná el a figyelmed túlságosan a hétköznapi életről így? : D #2
2024. febr. 11. 11:54
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Igen vennék.

Kb egy 180 cm magas, átlagos testű férfit (nem izompacsirta, nem kövér), barna szem , barna haj.

Kb 17cm hosszú pénisszel, legalább fél óráig bírja a szexet, bár ha egy vibrátort nézünk, az időt nem kéne beüzemelni, mert addig bírná, ameddig akarnám.

A nyalást és ujjazást profi szinten végezze, mindig élvezzek el tőle.

Mondjon rám mocskos szavakat dugás közben.

És ha beválik, vennék egy másodikat is egy hármasra. :D

2024. febr. 11. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

én biztos hogy vennék ilyen droidot.

Egy szép kurvás droid lenne, lecsatolható fasszal, ami jó méretes. Véletlenszerűen lenne vagy nagyon kurvás, vagy igazi erős domina

2024. febr. 19. 17:32
 6/11 NTBS ***** válasza:
Igen vennék egyet!
2024. febr. 20. 07:03
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

A pedofiloknak lenne ideális, mert veszélytelenül kiélhetnék a vágyaikat.

Én a fétiseimet vezetném le rajta.

2024. febr. 20. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egy mozgássérült botokkal járó 42 éves férfi vagyok. Azt hiszem, hogy ezzel mindent elmondtam. Ebből kitalálhatjátok, hogy vajon vennék vagy bérelnék-e ilyen robotot
2024. febr. 21. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy hogyan nézne ki, és mit tudna. És érintésre milyen lenne.

Például így nézne ki kb: [link]

(Ez egy normál sexdoll) És érintésre is ilyen lenne. így talán érdekes lenne....

De nem, fiúként nekem nem kellene. Nem vennék/nem bérelnék. Inkább egy igazi barátnő akivel szeretjük egymást...attól jobb nincs az életben.

És ha arra jutnék hogy csak pénzel tudnék nőhöz érni, akkor a bérelés helyett inkább el mennék egy valódi prosti nőhöz. Egy igazi női test élményétől soha nem lesz jobb egy robot. (Ízek, illatok, természetes nemiszerv, lélek)

Robot nőt csak megvenni lenne értelme, mert a bérelés árából prostizni is lehetne. Megvenni meg csak az a réteg venné akinek soha nem lesz férfija/nője.

2024. jún. 15. 10:50
 10/11 A kérdező kommentje:

A kérdés elméletében már ott járunk hogy szinte meg sem tudod különböztetni az igazitól. Nem ilyen mű mint a képen.

A kérdés az hogy te milyenre rendelnéd? Kinézet, személyiség

Stb.

2024. jún. 15. 12:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!