Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Random hogyan lehet egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Random hogyan lehet egy ilyen tipusu nőt szerelmes dugni? (Kissé bővebb kifejtésem lentebb.)

Figyelt kérdés

Van az exem.Erősen ninfó tipusú nő.

Imádja a szexet.

Sőt még ha kapcsolata is van akkor is képes másra ráirni rá keresni és nő létére ő kezdeményez,vagy épp könyörögni a palknak.

Szóval ugye kapcsolata nincsen és nem is akar.

Nem is tudna megmaradni egy kapcsolatba sem.

Két kezén nem tudná megszámolni,hogy hány alkalmilya volt az eltelt években.

Szóval a csaj úgy ki van égve lelkileg és agyban is ,hogy értékelni nem birja se a kedveségem se azt mikor oda adó figyelmes vagyok se a bókokat és persze ezek elentétjét sem.

Mivel egy ideje össze járunk(melettem is ugyan ugy elmegy irkál találgozgat másokkal)azóta valahogy nem birok tőlle elszakadni.

Akárhogyan is próbálom nincs szerelem nincs kotodes,láng,vágy és egyebek.

Már komolyan egy ideje szinte csak azért kefélem,hogy ne mással menjen el.

Komolyan ott tartok hkgy próbálkm szerelmesre kefélni.

Egyáltalán ebben a szituban még lehetséges lenne ez ?

Vagy miér kötödök és érdekel az ő élete ?

Szerelmes lehetek a nőbe ?

Ha igen, hogy szakadhatok teljesen el tőlle ?

Egyébként a nő 10/10 es és képtelen vagyok elenálni neki.

Annak ellenére is hogy lassan már az utcán nem merek megjelenni vele mert szó szerint a városnak a környező faluknak és még szerintem a megyének is meg volt a csaj.

2024. febr. 10. 20:32
A kérdező szavazást indított:
Technikától és méretől függetlenül is totálisan veszet ügy
N3m lesz már szerelmes beléd akkárhogyan is tiporsz
Találj mást aki "normálisabb" és ott lehet szerelem is lehet akkor őt elgelejted
11 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Esélyed sincs, egy ilyen nő képtelen kötődni. Ez egy betegség, nem tehet róla.
2024. febr. 10. 20:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Tegyük fel,hogy a betegséget most elhanyagoljuk.

A csaj ennyi kapcsolat után már képtelen lenne szerelmes lenni vagy kötökdni felém.

Tapasztalat aktus végén is kb úgy kezel mintha egy lennék a zöbbi a közül.

Se egy puszi,se egy érdeklődő üzenet felém.Tehát totál nem is keres engem .

2024. febr. 10. 20:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Szóval teljesen engedjem el ?

Mivrl ő változni már ugy sem fog.Legalább is rédzemre.

Max tönkre tesz lelkileg és ennyi idő után attól félek ez az egész majd rá megy a következő kapcsolatomra js :(

2024. febr. 10. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is szerelmes voltam régebben egy ilyen lányba, pedig egy büdös r.banc volt! De nagyon bele voltam esve! Olyankor hülye az ember! De totálisan!

Így visszagondolva legszívesebben leköpném magam!

Aztán egyszercsak eljutottam oda, hogy lesz.rtam és nem kerestem többet! Ő se engem.

Az idő mindent megold! Csak elhatározás kérdése! Az élje nehéz, utána nevetni fogsz, hogy milyen hülye voltál...

2024. febr. 10. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
#2 Azért nem.mutat feléd semmi érzelmet, mert nem azért szexel veled mert bejössz neki, hanem mert muszáj neki..
2024. febr. 10. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
" ninfó tipusú nő" Az meg milyen? Nem nino-t akartál irni (annak legalább van értelme) Dugás közben folyamatosan ninozik?
2024. febr. 11. 01:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki valami szépet, hátha pont az írástudatlanok a gyengéi.
2024. febr. 11. 06:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért viselkedik veled is így mert már "meg vagy" neki. S te még alá is rendeled magad neki. Azaz: ő irányít, ő diktál. Ezen kell javítanod.

Először legyél tízszer ilyen dominás a szex közben: ne az érdekeljen, hogy ő elélvez-e (úgy is elfog), úgy keféld meg hogy az neked legyen jó. Fogd a fejét, keféld a száját, fordítsd meg, tedd be hátulról stb... stb... stb.. majd vissza a szájába és amikor ott vagy fogd a tarkóját ha elélvezel. Kezeled tárgyként, ne köszönd meg.

Ezt azért többször játszd el vele.

Valamint beszélj is vele úgy a szexen kívül is, hogy érezze te adsz ajándékot neki, hogy veled lehet. Sok sikert.

2024. febr. 11. 07:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Add ide nekem, majd én megértem, te puhapöcs vagy..
2024. febr. 11. 08:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!