Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, soha sem voltam még kapcsolatban és úgy érzem, ha valaki kicsit is kedves velem azzal "megszállott" leszek.

Nemrég például tumblrön beszelgettem egy sráccal, akinek ilyen light bdsm témájú blogja volt, elég gyorsan eljutottunk odáig, hogy öhmmm, segítettünk egymásnak elélvezni. Nagyon kedves volt velem és még utána is beszélgettünk viszonylag sokat, aztán pár napja írt, hogy egy ideig nem lesz fenn, ne haragudjak, nem csináltam semmit rosszul, utána mégis láttam, hogy elérhető volt. Na most nyilvánvaló, hogy nem érdeklem és ennyiben is fog maradni a dolog, el is tudom fogadni, de a szivem mélyén mégsem, újra és újra eszembe jut és nem tudok másra gondolni.

Mármint ebben benne van, hogy soha nem érdeklődött még irántam senki, tudom, de mégis mit tehetnék, hogy ne heverjek azonnal valaki lábai előtt?

2024. febr. 9. 20:47
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Növessz önbecsülést.
2024. febr. 9. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább olyanokkal kommunikálj,akik kedvelnek és nem csak játszadoznak veled!Amúgy a bdsm elég tág téma,engem is érdekel a lágyabb formája,de ehhez tényleg bizalom és a másik akaratának tisztelete kell.
2024. febr. 9. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk kezd azzal, hogy olyanokkal dugsz akik nem csak megtekerni akarnak béjbi'.
2024. febr. 9. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess másokkal, többekkel! Aztán majd tudsz válogatni, hogy kik jönnek be és kik azok akik nem kivánatosak a baráti körödben! F.
2024. febr. 10. 04:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy hoztad ezt össze, az, hogy soha nem érdekeltem még senkit, azt úgy értettem, hogy soha, semmilyen téren, szűz vagyok, nem dugok én senkivel

2024. febr. 10. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel mit csinálsz? 😆🤡
2024. febr. 10. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lenne kedved velem beszélgetni akár erről is? 18/l
2024. febr. 10. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát téged biztosan, ha vetted a fáradtságot, hogy begépeld ezt :P

2024. febr. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!