Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Puncit nyalni egészséges?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Puncit nyalni egészséges? Vagy túlzásba lehet vinni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 13:40
 1/7 hnle ***** válasza:
100%
Sokan mondják hogy amit jó csinálni az egészségtelen , de szerintem ez a kivétel :P
2009. jan. 4. 13:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem egy kiadós nyalás után el szokott zsibbadni a nyelvem.
2009. jan. 4. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az alapvető higénia megvan, akkor tökéletesen egészséges, és még élvezetes is. :) Túlzás esetén pedig tényleg csak a fent említett nyelvzsibbadás veszélye áll fenn. :D
2009. jan. 4. 14:27
 4/7 anonim válasza:
100%
Hmm kinek milyen
2009. jan. 15. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha egy pár franciázik, és egymást szájjal kielégíti semmi baj nem származik belőle.

szeretkezés előtt tisztálkodjunk, és akkor kívánatosak leszünk egymás számára.

túlzásba vinni ?

nem lehet ugyan is, bármikor kilehet nyalni, ha

meg kívánja a pasi, és van otthon:)).

2009. jún. 11. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Franciázás, egyfajta foggamzás gátlás a kritikus napok ( peteérés ) alatt. Aki nem szedhet tablettát, és a gumitól pedig minden baja van, ez a jó kényeztetés.
2010. júl. 17. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem csak annyi bajom lett, hogy a nyelv alatt van egy nyelvféknek nevezett dolog, amit kis korban át szoktak vágni. na, nekem nem vágták át, és orális szexnél nekem az szokott vérezni, mert nem igazán tudom hosszúra kidugni a nyelvem, pedig kéne.:D

16/F

2010. dec. 22. 11:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!