Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tud elmenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elmenni a párom? Kb 1-1,5 óra folyamatos szeretkezés mellett sem? Előtte mindig izgatom, orálisan is csinálom neki.

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 13:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Jah...lányról van szó!
2009. jan. 4. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány van így ezzel...Kérd meg h otthon masztizzon mert ha magát nem tudja kielégíteni akkor te sem tudod! (lehet kicsit ciki ilyenre kérni,de meglátod segíteni fog a barátnődön)
2009. jan. 4. 13:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Már megpróbáltam!De nem szeretne,nem tudja magát úgy felizgatni!Neki ahhoz kellek én! :)
2009. jan. 4. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor izgasd fel és csinálja tovább magának!
2009. jan. 4. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy pont miattad nem.

Sok lány zavarban van, még egy fél év után is.

Mióta vagytok együtt?

Nyugtasd meg, érezze magát biztonságban, végső esetben menjetek el egy szexshopba, hátha megtetszik neki ott valami.

2009. jan. 4. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt úgy értettem, hogy talán kínosan érinti, nem akarja magát hülye helyzetbe hozni, stresszel, emiatt nem az aktusra koncentrál.
2009. jan. 4. 14:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve vagyunk 1üt!Nincs zavarban előttem,sőt igazán megnyílt előttem!Én úgy érzem!
2009. jan. 4. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben a nyíltság a legjobb, beszéljetek róla, őszintén.

Szomorú, de lehet, hogy csak nem passzoltok össze az ágyban.

Nem az első eset lenne, hogy a szerelem megvan,

de mégsem megy együtt...

2009. jan. 4. 15:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!