Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyire nem elfogadott manapsá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem elfogadott manapság megélni a fiatalságomat lányként ?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz de kifejtem :

Volt egy barátom akivel 16 évesen jöttem össze. Sokat együtt voltam vele pontosan 3 évet. Mindenhova együtt jártunk , mindkettőnk szülei is már kedvelték a másikat , tehát elég idilli kapcsolat volt . Viszont nem olyan régen , nyár elején , megcsalt. Ezután a szokásos dráma lett , és végül nagyon nehezen , de szakítottam vele. Nem tudtam eltűrni hogy ilyet megcsinál , szerintem szép lány is vagyok , egyetemre járok tehát mondjuk hogy idióta se , meg még kondiba is elmegyek , tehát nem tartottam egyáltalán jogosnak hogy máshoz fordult. Mert őszinte vagyok magamhoz , hogyha egy hisztis , csúny p.csa lennék még mondjuk megértem , de nem vagyok az.

Ezután persze pár hétig magam alatt voltam , de utánna elkezdett jobb kedvem lenni ,megismerni új embereket , sok új dolgot kipróbáltam stb. Majd elmentem bulizni is persze párszor , és augusztusban voltam szórakozni a barátnőimmel , asszem pont az Ötkertbe mentünk (aki Pesti tudhatja ) és több nevetést és mosolygást is észrevettem a barátnőimen amikor rámnéztek , de mindig azt mondták semmi semmi , amikor kérdőre vontam őket. Majd amikor már beindult a buli ittak többet ők is , az egyik kinyögte végre hogy azért nevetett meg mosolygott mert látszott rajtam mennyire , idézem ” farokvonzó r.banc ”-nak öltöztem. Csak hogy értsétek egy párszor viccelődtünk ilyesmivel ha valaki nagyon kikészült , de nem ilyen durván. A plusz poén meg hogy szerintem semmi durva nem volt rajtam (ha kell majd rakok be képet , bár nem tudom hogy kell) egy sima piros miniruha volt rajtam , dekoltázzsal , harisnya , meg egy hozzá illő fekete magas sarkú cipő . Ez szerintem semmi észvesztő ruházat , pláne úgy hogy van hozzá alakom is meg nincs nyilván barátom se. De ez az egy eset nem lett volna gond , de sorra kaptam meg a bulikba a hasonló jelzőket , például amikor egy bőr miniszoknyába voltam akkor visszahallottam hogy azt mondták rám hogy olyan voltam mint egy prosti aki kuncsaftot keres. Egy szónak is száz a vége , ezekszerint egy buliba fiatalon ennyire gond kihasználni a szépségem ? Csak irigyek lehetnek ? vagy más van a dologba. Köszi ha végig olvastad

Btw. nem kérek ha lehet ”kefélünk ? ”hozzászólásokat köszi

2024. febr. 7. 13:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Olyan hosszú a leirásod, hogy szerintem a túl sok duma miatt csalt meg a barátod.
2024. febr. 7. 16:35
 22/26 anonim ***** válasza:

Húsz évesen aki alakú csajt megkap az megakar kapni más ilyenalakú csajt. Ha így öltözöl azzal semmi baj nincs pont azt üzened vele amit akarsz: jó csaj vagy, tudod is, szereted a szexet is ha az olyan akivel te is akarod.

A pasid a másik csajjal is pont ezt az üzenetet értelmezte. Ennyi volt a megcsalás oka semmi más.

A barátnőid meg tényleg a barátnőid? Ezen nem kellene elgondolkozni? Mert az hogy irigyelnek az alakodért az ok, de ezt nem szükségszerűen kell ilyen módon.

S ha zavar hogy mások mit mondanak akkor nem jó körökben forogsz. Mivel tény, hogyha kihívóan öltözöl a felkérés táncra és a férfiak a szexre fognak gondolni olyankor.

2024. febr. 7. 17:59
 23/26 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem tudom, ha az én nőm is szóközt írna vessző elé, ráadásul egyetemista létére, lehet hogy én is megcsalnám...
2024. febr. 7. 21:40
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. Mindig csodálkozom, hogy a sok birka nem veszi észre és komolyan válaszolgat.
2024. febr. 7. 23:45
 25/26 gabor49 ***** válasza:
irigyek rád ne foglalkozz velluk ugy oltozz a hogy akarsz és éld az eleted 50/f
2024. febr. 8. 05:43
 26/26 anonim ***** válasza:
És bepasiztál?
2024. febr. 8. 05:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!