Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen tényleg létezik? Pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baloghtimi kérdése:

Ilyen tényleg létezik? Pasik, elsősorban a ti válaszaitokat várom..

Figyelt kérdés
30+-os férfi osztott meg velem egy érdekes tényt, de én ilyet nem hallottam még. Azt mondta, hogy a párjával annyira jó a szexuális életük, hogy nincs szüksége maszturbálásra mellette, viszont ha beszélgetnek pikánsabb témában,de nincs lehetőség a hancúrra,és a férfinél beindul a merevedes, akkor fogdosni szokta magát, mert az jó érzés. Illetve elviszi a "huzogatás"ig, de a maszturbálást végig nem viszi, mert az amit az asszonnyal él át, az ezerszer jobb. Ilyen tényleg létezik? Csak simán a játszadozás, orgazmus nélkül, csak azért, mert jó érzés?

2024. febr. 7. 12:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt már nekem is ilyen, és úgy voltam vele, hogy akkor már inkább a zasszony kapja meg ami jár neki.. Azt olvastam, hogy a dél-kelet ázsiai szexuális felfogásban gyakran ezt teszik, együttlét alatt is, mert nem csak a csúcs az érdekes, hanem az oda vezető út is.
2024. febr. 7. 14:12
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Létezhet, viszont nem azért a mézesmázas okért nem durran el mint amit mond. Simán csak spórolni akar a lőszerrel estére. Ha teszem fel délelőtt háromszor eldurrantod, akkor este már nem biztos hogy annyiszor menni fog. Jobban akar teljesíteni élőben, többször, többet lőni ezért nem viszi végig.
2024. febr. 7. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:
93%
Hát nekem az exemmel rettenetes jó volt. Ezért is maszturbaltam nonstop, képeire, meg az emlékekre, mert soha nem volt elég.
2024. febr. 7. 14:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Meg tudod tanulni. A női orgazmus sokkal össztettebb, mint a férfi.

[link]

2024. febr. 7. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen van ilyen, lehet akár feszültség csökkentőnek is bevetni a dolgot. Azért nem viszi végig, mert akkor esetleg az asszonyka már nem jutna olyan bánásmódban, esetleg nem jönne annyi és ezt a férfi nem szeretné firtatni, hogy miért nem jött több :)
2024. febr. 7. 18:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is 30+ vagyok, és bár jelenleg nincs párom, én is szeretem (és mindig is így voltam) olykor-olykor csupán izgatni magam anélkül, hogy a végén elélveznék.

Hiszen maga az izgalmi állapot is kellemes érzés; napközben pedig pl. stresszoldóként, nyugtatóként jó egy kis másfajta izgalom, akkor is, ha nincs lehetőség végigcsinálni, illetve megtisztogatni magam utána.

2024. febr. 11. 09:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Aztán a sok játszadozás után bedurrant herékkel fetreng
2024. febr. 11. 13:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!