Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Albérletért szexel tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Albérletért szexel tényleg fizet valaki?

Figyelt kérdés

Albérletben élek és pár hete a tulajdonos bepróbálkozott azzal, hogy nem szeretnék-e mostantól természetben fizetni az albérletért. (L29)

Ott helyben nekem rettentő kellemetlen volt és természetesen nemet mondtam. Szerencsére azóta nem jött elő újra a téma, de a fejemből nem megy ki.

Egyrészt lekurváztak. Ennyira nyíltan még soha nem "kínált" nekem pénzt, vagy egyéb előnyt szexért.

Másrészt függetlenül a saját helyzetemtől (párom van, rohadtul nem jön be a tulaj) valahol izgató a téma.

Kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg működik valahol. Vannak csajok akik ebbe belemennek? Vannak tulajdonosok, akik a pénz helyett a szexet választják?

Egyáltalán egy ilyne hogy működik? Jön a tulaj hetente 1x a beígért szexért? Vagy ezek csak ilyen 1-1 hónap kiváltására mennek?

2024. febr. 7. 09:27
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
41%
Tényleg sok ilyen van sajnos, nem 1-ről tudok a személyes ismerettségi körömből, azóta már nem is vagyok abban a társaságban, amelyikben ő is ott van.
2024. febr. 7. 11:33
 22/36 anonim ***** válasza:
32%
Engem nem zavarna, ha a csajom ilyen leleményes lenne.
2024. febr. 7. 11:50
 23/36 anonim ***** válasza:
68%

22

Ez csak képzeletben tűnik izgatónak, a valóságban ha a barátnőd épp így bérelte volna ki a lakását, akkor megnéznélek, hogy hogyan viselnéd.

Van egy tippem.

2024. febr. 7. 11:52
 24/36 anonim ***** válasza:
7%
Aki szexért ad ki lakást, azt két óriási pofonnal kéne a börtönbe hajítani, aki meg albérletért szexel, azt meg kéne neveltetni egy kis szakkezeléssel, hogy mi egy nő méltósága.
2024. febr. 7. 12:38
 25/36 anonim ***** válasza:
80%

Meg a te fajtádat is, akik önkényes megmondóembereknek hiszik magukat.

2024. febr. 7. 12:40
 26/36 anonim ***** válasza:
70%
meg Varga Jutkát és Novák Katinkát..
2024. febr. 7. 14:16
 27/36 anonim ***** válasza:
83%

24 - Mit erkölcs-csőszködsz itt?

Ez csak egy sima kettyintés!

Ahol a pedofilok, terroristák amnesztiát kapnak, ott egy kefélés inkább érdem mint elítélendő cselekedet!

2024. febr. 7. 16:12
 28/36 anonim ***** válasza:
93%

24

Ez két ember dolga ha nekik ez jó, akkor neked mi a kismacska fasza kozöd van hozzá?

Egészségükre hagy csinálja mindenki azt amit akar, kit érdekel hogy te mint a gyakori megmondója mi a picsát gondolsz.

Nem, nem lakom albérletben, házas vagyok, 30 éve ugyan azzal az emberrel, de ha valaki mindenkivel dugni akar egészségére.

2024. febr. 7. 21:27
 29/36 gabor49 ***** válasza:
79%
csak akkor valald ha nem tudsz fizetni egyébként tuti hogy sok ilyen van 50/f
2024. febr. 8. 05:28
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

Kiadnék így albérletet, Budapest VII. :)

F/39

2024. febr. 8. 08:03
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!