Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lábfétisesek, a talpak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétisesek, a talpak is bejönnek nektek?

Figyelt kérdés

2024. febr. 7. 00:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
A Hallux valgus ciki
2024. febr. 10. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
A fotón nincs hallux valgus.
2024. febr. 10. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
De a legnagyobb lábujj izülete szinte kikönyököl a bőre alól, nem látsz? Azt jelenti a fétises férfi számára, hogy lestrapálta a lábát az életvitelével! Az a szép amikor ez a dudor egyáltalán nincs jelen, hanem szép egyenes az a rész is!
2024. febr. 11. 02:43
 14/16 anonim válasza:
31%
#12es 13assal értek egyet, nőként ha ilyet látok camera előtt szereplő híres nőknél pl úszóknál szekunder szégyen fog el..
2024. febr. 11. 14:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Valljuk meg, a képen látható lábon minimális a bütyök. Ennél sokkal nagyobbak is vannak, amikkel boldog arccal fotózkodnak a tulajaik.

Én inkább azt nem értem, hogy milyen anatómiai oka van annak, férfi és nő esetén egyaránt, hogy amikor szorosan egymás mellé teszi a két lábfejét, felülnézetből a két öregujj (nagyujj) utolsó perce (amin a köröm van) elállnak egymástól, mintha nem lennének jóban.

2024. febr. 12. 09:59
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
Nekem akkor jön be a talp, ha a lány maga felé mutogatja azt, és ezzel együtt elfogadja annak kinézetét főleg mezítlábasan! ☺️☺️☺️☺️
2024. jún. 30. 15:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!