Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nő és férfi között csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nő és férfi között csak felszínes különbség van mint ahogy a modern feministák gondolják akkor azzal sincsen bajuk ha egy nőt verbálisan úgy tesznek helyre mint egy férfit?

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 00:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ez a kivételezés amit csinalsz. Ugyan az mint amikor pl terroristákra mondják hogy "ők nem is igazi muszlimok mert egy igazi muszlim nem is csinálna ilyet" ez arra jó hogy valamiről ne kelljen beszélni és így lehet elmaszatolni.

Feministák mint olyan valóban egy szép gondolat és nemes szándék de teljesen természetes hogy amikor én pl feministázok akkor már régen nem azokra gondolok akik elkezdtek anno harcolni a jogaikért. De ha jobban tetszik felőlem a feministákat (akiket a mai értelemben nevezek annak) nyugodtan behelyettesítheted Kareneknek vagy ős anyáknak vagy teljesen mindegy. Az a lényeg hogy hogyan élnek vissza a nemükkel, és mit meg nem engednek maguknak pusztán mert nők.

2024. febr. 9. 22:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Vágom, hogy valaki megbántott téged, de a kérdés továbbra is értelmetlen. Vannak bunkó tahó emberek a nők és a férfiak közt is, fogadd el és lépj tovább
2024. febr. 9. 22:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg hogy hívják magukat hanem hogy mit művelnek és hogyan rombolják a többi normális értékrendű nő renoméját és megítélését. Ahogy elmondtad ez az agresszív viselkedés szerinted sem elfogadható. Csak azt nem értem hogy te látod e azt az árukapcsolást hogy ők a női mivoltukat használják pajzsként. Ez az a típus aki adott helyzetben ha számításba kerül hogy őt valamilyen retorzió ér az agresszivitása miatt akkor azonnal azzal jön hogy ő nő.
2024. febr. 9. 22:10
 14/16 A kérdező kommentje:

"Vágom, hogy valaki megbántott téged, de a kérdés továbbra is értelmetlen. Vannak bunkó tahó emberek a nők és a férfiak közt is, fogadd el és lépj.

Mindenkit bántott már meg valaki. Téged is. Férfit is nőt. De elég alantas a témát az alapján leminősítened hogy szerinted engem ki bántott meg vagy miért..az is lehet hogy te magad már sokkal több pofont kaptál az életben. Ha számodra érdektelen , értelmetlen a kérdés akkor minek válaszolsz?

2024. febr. 9. 22:15
 15/16 A kérdező kommentje:
*férfit is nőt is.
2024. febr. 9. 22:15
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem tisztem védeni a férfiakat sem mert közöttük is vannak olyanok akiket elítélek. Csak most éppen erről kérdeztem a nők vonatkozásában. Regi igazság hogy attól hogy valamiről nem beszélünk vagy úgy csinálunk mintha nem létezne még ott lesz. Ezzel nem állítom még csak azt sem hogy a világ legnagyobb gondja lenne ez.
2024. febr. 9. 22:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!