Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak mérete össze tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mérete össze tud menni idővel?

Figyelt kérdés

Utoljára 18-20 évesen mértem, a felső részén, a hasam aljától indítva 21cm a hossz és vastag is.

Most 29 éves vagyok, páradik alkalommal szexeltem egy lánnyal, aki szex előtt rákérdezett, hogy tudom-e mekkora, mert nem találkozott még ekkorával, pedig volt már vagy 25 partnere.

Elővettünk egy centit, de csak 18 volt hosszra, pedig teljesen merev voltam, aktus előtt voltunk.

Átmérőt nem tudom hogyan kellene mérni, de a kerülete valami nagyon nagy, meglepő szám jött ki, 14-16cm talán, így ezt meg sem jegyeztem.

Átmérőt pontosan hogyan kell mérni?

És az idővel megy össze a méret?

2024. febr. 6. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Neked az agyad ment össze nem a pöcsöd amikor ilyen hülyeségeket ki találsz még ,hogy 21cm közbe meg 10cm es vagy
2024. febr. 6. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És képes volt szex közben elővenni a vonalzót🤦‍♂️
2024. febr. 6. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A méret az életkor előrehaladtával NEM megy össze, de rakódik zsír a hasfalra, szeméremdombra (főleg ha valaki elhízik mint egy disznó).
2024. febr. 6. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
9 évente szokott összemenni 3 centit szóval 38 éves korodra 15 centi lesz, 47 éves korodra már csak 12 centi,56 éves korodra már csak 9,65 éves korodra 6,74 éves korodra 3 és ha megéred a 83 évet akkorra eltűnik teljesen.
2024. febr. 6. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
21 centi ja, apáddal kettőtöknek...talán. Milyen fura,hogy itt mindenkinek ekkora,az életben meg láttam 1 et. L.
2024. febr. 6. 20:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon hasznos válaszok. Mit akartok ezzel elérni? Tegyek fel kèpet, vagy csak irigykedtek?

Nem büszkèlkedni jöttem, hanem a kérdésre érdekel a válasz. És nem, nem híztam el, mint egy disznó. 13% a testzsírom, lehetnék szálkásabb, de így sincs sok felesleg.

2024. febr. 7. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2024. febr. 13. 00:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!