Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hová rejtsem az óvszert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová rejtsem az óvszert?

Figyelt kérdés
Anyám néha ki takarítja a szobámat amikor én suliba vagyok, (nem szokott turkálni), de én egyáltalán nem bízom benne. Hová tudnám biztonságosan el rejteni? Kellemetlenül érezném magam ha rá bukkanna
2024. febr. 5. 22:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Ideje, hogy magad takaríts.
2024. febr. 5. 22:49
 2/21 anonim ***** válasza:
95%
Vidd magaddal, hátha szükséged lesz rá. Viccet félretéve ha nagyon el akarod rejteni, akkor mondjuk szekrény mögé, alá, amit nem tologat, fiók aljához ragasztani, betenni a számítógépházba, elrejteni a szekrényben egy ruha zsebébe, stb.
2024. febr. 5. 22:52
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
ÍGy nevelnek a szülők lusta felnőtt, aki szerint a takarítás a nő dolga.
2024. febr. 5. 22:56
 4/21 anonim ***** válasza:
88%
Miért kéne rejtegetni? Miért anyád szerint nincs szexuális életed, vagy valami konzervatív keresztények vagytok akiknek ennyire tabu a házasság előtti szex?
2024. febr. 5. 23:09
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha szexelni tudsz, akkor takarítani is. Anyukád le lesz nyűgözve, ha végre nem kell utánad rendet tegyen.
2024. febr. 5. 23:25
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Mi van ha megtalálja legalább tudni fogja hogy felelősségteljes vagy a másik hogy lehet ő is zavarba jönne és nem hozná szóba amúgy valóban cerluxal fiók,ágyalja
2024. febr. 5. 23:29
 7/21 anonim ***** válasza:
52%

Nekem az iskola táskámban volt a családi csomagos változat.

Persze nem 12 éves koromban. Ha valaki látta is volna nem lett volna belőle semmi.

Egyetemen is volt a táskámban 4db (kemény tokban, hogy ne sérüljön), szobában is volt pár db a szekrényben. Meg volt egy másik táskam is amit akkor kaptam magamhoz, ha volt ilyen kiülős ivós dolog. Abban is ott volt egy 12db-os csomag, meg bármi ami kelhet (töltő kábel, power bank, gyógyszer, víz, kés...).

Nem kell ezt szerintem annyira túlgondolni hogy hova rakd. Ha kell legyen kéznél. Pénztárcában nem jó esetleg, mert ugye akkor sérülhet.

De vehetsz akár cigis dobozt is (nem csak dohány boltban árulnak), abba is rakhatsz pár darabot, be a táska aljába és nem lesz baja, meg nem is látszik.

2024. febr. 5. 23:49
 8/21 anonim ***** válasza:
39%
Hát ha még nem tudsz magadtól takarítani, inkább ne szexelj
2024. febr. 5. 23:53
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Rakd bele a sulitáskádba, és vidd magaddal.
2024. febr. 6. 00:23
 10/21 anonim ***** válasza:
78%
Előbb tanulj meg magad után takarítani öcsi...Amúgy meg ennyi famtáziád nincs, hogy pár óvszert hova dugj el? Látszik, hogy anyu gondolkodik helyetted is. Egyelőre inkább ne szexszelj.
2024. febr. 6. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!