Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Edzés után mással is így van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edzés után mással is így van?

Figyelt kérdés
Edzés után izzadtan ha átöltözök eléggé bepállik a herém vagy nemtudom. De érezhetően. És nem tudom hogy lehet, mikor napi 2x fürdök és külön odafigyelek mindig és mégis mint akit életébe nem ért víz. Borzasztóan idegesít, az meg méginkább hogy hiába figyelek oda nem lesz jobb.

2024. febr. 5. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyilván fürdünk, tisztálkodunk de ne felejtsétek el, egy faszról beszélünk, nem lesz tartósan virág illatú!
2024. febr. 6. 22:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Virág elvtársé se?
2024. febr. 6. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:

2 es vagyok miért lettem le pontozva ? Nekem ez vált be jobban szellőzik ha csupasz

Nyáron ne hordj gatyát max boxert de abból se a feszülőst de a legjobb ha nem veszel fel nyáron alsó gatyát jobban fog szellőzni

2024. febr. 7. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!