Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A körülmetélt fiúk, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A körülmetélt fiúk, hogyan maszturbálnak/élveznek el?

Figyelt kérdés
Mivel nincs bőr, meg a makk érzékenysége is elmúlik egy idő után kérdem én, hogy mitől és hogyan elveznek el a körülmetéltek?

2024. febr. 5. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
38%
Függően attól, hogy mennyi maradt meg a bőrből, a metélt is ugyanúgy húzogatja a bőrt, csak nem hátra, hanem előre...
2024. febr. 10. 07:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek van annyi bőr, hogy előre lehessen húzogatni, de azért megoldható a kiverés.
2024. febr. 10. 08:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Síkosító, babaolaj, ilyesmi, de elég durván csinálom, lehet hogy a metéltség miatt
2024. febr. 19. 16:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Bal kezemmel hátra húzom, hogy a maradék bőr is még feszesebb legyen, a jobb kezemmel meg a makk peremét és az az alatti részt - maradék belső fitymát - simogatom élvezésig. Ez a technikám.
2024. febr. 19. 17:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14. A legjobb. Még fitymásan is így csináltam
2024. febr. 19. 17:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ki van feszítve mitől jobb?

Én is így csinálom,csak nem tudom az okát.

2024. márc. 5. 21:03
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 ha hátrafeszited a fitymád, a makkod és a fitymád belső oldalát ingerled közvetlenül, és nem a fitymádat húzgálod a makkodon. Ettől intenzívebb az érzés.
2024. márc. 6. 06:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha nem feszítem ki,csak lefogom a bőrt,akkor is a makkom izgatom csak,de,ha feszes jobb.Erre lenne kíváncsi,hogy miért jobb feszesen,mint lazán?

Remélem érthető ahogy írtam,(számomra nem tűnik teljesen annak,)de jobban nem tudom leírni mire gondolok.

2024. márc. 14. 07:49
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Feszesen erzekenyebb a bor.

Ezen kivul ha feszes akkor a makk pereme alatti resz, a koszoruarok, ami nagyon erzekeny, szabadon van es tobb inger eri.

Ezen kivul tobbnyire a metelesi heg is erzekeny es ha azt sikerul egyszerre ingerelni a makkal akkor meg erdekesebb a dolog...

2024. márc. 14. 10:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kis korom óta körül van metélve.

Nem tudom másnak milyen nálam egyáltalán el se éri a bőr a makkot soha. Az önkielégítéshez meg nem kell semmi, egyedül mikor nem annyira kemény a merevedés, akkor érzékenyebb, utána is érzem, de az olyan izgató "fájdalom" már.

Közösülésnél soha nem zavar ha kellően nedves szexpartner. Bár eddig csak két barátnőm volt, akivel gumi nélkül éltünk nemi életet.

2024. márc. 16. 09:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!