Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eros stimuláló intim gèl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eros stimuláló intim gèl ferfiaknak ?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbàlni az Eros stimuláló intim gélt férfiaknak, de úgy, hogy a párom ne tudjon róla. Mielőtt megyek hozzá, otthon rákenném a farkamra, viszont olyan kérdésem lenne, hogy orális szexnél nem e lesz neki valami problémája ebből ?

#potencia #Intimgel
2024. febr. 4. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Kb annyit ér mint golyó ellen az integetés
2024. febr. 4. 23:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha verkeringes kell,fussal kocogjal.

Az a gel nem olyan hatasos.

2024. febr. 5. 00:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezek a növényi cuccok felejtsük már el. Tablettákban is van ezer féle meg amit a tv is reklámoz. Igazából ezek semmit nem érnek, max placebó hatás egy kis önbizalom növelés fejben. Nem véletlenül vannak gyógyszerek amiket fel ír az orvos hogy kemény legyen a cerka. Mert azok hatásosak.

Ezek a krémek pedig abszolúte kamuk. Ne is áldozz rá pénzt mert semmivel sem lesz jobb hosszabb erekciód. Egy kivétel van a késleltető krémek spray-k azok tompítják a pénisz érzékenységét. Így később mész el. Persze nyilván ezek többsége lidokaint tartalmaz.

2024. febr. 5. 05:25
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 más nincs ami késleltetett? Mert ez olyan macerás felkenni
2024. febr. 5. 06:58
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem a makkra fujva ez jött be a legjobban.

[link]

2024. febr. 5. 07:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez hogy működik?

Mit kell tenni. Csak rafujod és aztán lehet szex? Vagy várni kell, vagy masszírozni ?

2024. febr. 5. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát én rá fujtam a makkra és a tövéhez ahol ugye érzékenyebb. Aztán azért hagytam hatni. Igazából érzed hogy kevésbé érzékeny a makkod. Utána már mehet a szex.
2024. febr. 5. 07:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Így sokkal később mész el?
2024. febr. 5. 07:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát igen,de ez is egy ördögi kör. Mert így hogy állva maradjak valahogy nagyobb inger kell a farkamnak is.
2024. febr. 5. 07:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Értem.
2024. febr. 5. 07:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!