Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért írogatnak, meg jelölnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogatnak, meg jelölnek be 50-es 60-as félkopasz ősz hajú elhízott, fogatlan segédmunkás külsejű férfiak huszonéves szép fiatal igényes (legalábbis a külsőre) lányoknak?

Figyelt kérdés

Én ezt 30-as férfiként kérdezem. Mi értelme ezeknek a "Szia, szexi!" meg

"Csinos vagy nagyon" "Egy randi?" típusú köszöntéseknek amire nem is reagálnak semmit és tök gáz ez a nyálcsorgatás egy vadidegen részéről még egy másik fiataltól is nem hogy az ilyen vén fszoktól :D Ilyenekkel van tele még egy átlagos lánynak is a messengere engedélykérések százaival meg ismerősnek jelöléssel. Ezt miért nem veszik észre hogy ezzel csak saját magukat csicskítják be? Vagy valakinek ez képes szexuális kielégülést okozni? Mi ennek a pszichológiája?

2024. febr. 4. 22:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Mister nagyarc, leszel te is vén...majd rájössz majomarcú.
2024. febr. 4. 23:41
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Vannak undorító öreg szatírok, akik unokájuk korú csajokat zaklatnak, meg vannak méltósággal megöregedett férfiak. Úgy látom #11 te az első kategóriába sorolod magad. Ha már van önkritikád, változtathatnál is a viselkedéseden.
2024. febr. 4. 23:46
 13/20 A kérdező kommentje:

"Mister nagyarc, leszel te is vén...majd rájössz majomarcú."

Tehát arra célzol hogy ha elérem azt a kort akkor én is ilyen szánalmassá válok hogy fiatal nőket zaklatok kéretlen "randira" való felhívásokkal és csorgatom a nyálam a komment szekcióban égetve saját magam?

Az igazsághoz tegyük hozzá hogy attól hogy valaki ugyan ilyen primitív kiéhezett kéjenc nem mentesíti az sem ha fiatalabb. (van ilyen helyesen írni-olvasni nem tudó szöveget értelmezni képtelen sötét parasztból közülük is épp elég)

2024. febr. 4. 23:55
 14/20 anonim ***** válasza:
50 éves nő vagyok. Tele van ilyen levelekkel és jelölésekkel a FB fiók olyan fiúcskákkal akik a fiam lehetnének. Annak ellenére hogy a férfemmel és az unokáimmal vannak fent képeim.
2024. febr. 5. 00:29
 15/20 A kérdező kommentje:

"50 éves nő vagyok. Tele van ilyen levelekkel és jelölésekkel a FB fiók olyan fiúcskákkal akik a fiam lehetnének. Annak ellenére hogy a férfemmel és az unokáimmal vannak fent képeim."

Tudom, nem azért írtam a kérdésbe fiatal lányokat, mert azt gondolnám hogy csak azok kapják a "törődést" csak egy példát hoztam fel. Kortól függetlenül érthetetlen ez. És ráadásul ezzel pont az ellenkezőjét érik el mint amit akarnak.

2024. febr. 5. 01:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Az esélytelenek nyugalma miatt
2024. febr. 5. 03:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek kell farokképet küldeni, hátha egy bejön.
2024. febr. 5. 06:00
 18/20 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, nagyon savanyú a szőlő... Annak írogatnak, és azok válaszolnak akik akarnak nem? Tipikus magyar a hozzáállásod, ha esetleg egy "vén...ősz stbstb-" faszinak összejön valami, akkor az bántja a kis irigy önérzeted, szánalmas életkéd lehet.. De ha neked írogatna egy 16 éves értelmes széparcú diákány, akkor te elutasítanád, hogy " jaj, nem akarlak megbántani?" Ugye igen :D
2024. febr. 5. 11:12
 19/20 A kérdező kommentje:

Igen, már furcsa is volt hogy miért nem jön az első magyarázat, ami szerint "iligy" vagyok. 😅🤡

Más okom egyszerűen nem lehet. Az irigység az természetesen. Továbbá teljesen nyilvánvaló hogy egy incel vagyok és azért írtam ki a kérdést.

Kihagytam valamit a versedből vagy így már oké?

2024. febr. 5. 11:38
 20/20 anonim ***** válasza:

#18, fiatal lányként írok. Nem válaszolok senkinek, ennek ellenére írogatnak, fasz képeket küldözgetnek... Ezt a lányok többsége átéli, én már kb 13 éves korom óta rendszeresen. Mit szólnál ahhoz, ha a húgodnak/gyerekednek/csajodnak küldenének ilyeneket? Vagy küldjék csak, joguk van hozzá, hátha összejön?

És ahhoz mit szólsz, mikor az utcán követnek ugyanezek a férfiak, undorító megjegyzéseket téve közben? Mikor a buszon megfogdossák az általános iskolás kislányokat? Tegyék csak? Hátha összejön?

2024. febr. 5. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!