Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért írogatnak, meg jelölnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogatnak, meg jelölnek be 50-es 60-as félkopasz ősz hajú elhízott, fogatlan segédmunkás külsejű férfiak huszonéves szép fiatal igényes (legalábbis a külsőre) lányoknak?

Figyelt kérdés

Én ezt 30-as férfiként kérdezem. Mi értelme ezeknek a "Szia, szexi!" meg

"Csinos vagy nagyon" "Egy randi?" típusú köszöntéseknek amire nem is reagálnak semmit és tök gáz ez a nyálcsorgatás egy vadidegen részéről még egy másik fiataltól is nem hogy az ilyen vén fszoktól :D Ilyenekkel van tele még egy átlagos lánynak is a messengere engedélykérések százaival meg ismerősnek jelöléssel. Ezt miért nem veszik észre hogy ezzel csak saját magukat csicskítják be? Vagy valakinek ez képes szexuális kielégülést okozni? Mi ennek a pszichológiája?

2024. febr. 4. 22:17
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
*lányokat
2024. febr. 4. 22:18
 2/20 anonim ***** válasza:
87%

Én férfiként erre két lehetséges opciót tudok elképzelni, de aztán lehet, hogy nagyon mellé fogok ezzel lőni.

1. Soha nem is volt náluk magasabb szinten az ismerkedés, mert valószínűleg rossz közegben nevelkedtek esetleg alacsony iskolázottságúak és most ahogy már eljutott a világ oda, hogy szinte az internet boldog-boldogtalan számára elérhető így hamarabb szembe találod magad, de főleg a nők ezen réteg szellemi pusztításával. (Ez kacifántos lett, de a lényeg remélem érthető.)

2. Egyszerűen belefáradtak a sikertelenség révén és leszarják már az ismerkedést és azt is, hogy normálisan vagy kulturáltan közelítsenek és a szabad idejükbe unatkoznak és magányosak így csak valamit próbálnak ellene vergődni. Rosszabb esetben már elitták az agyuk egy részét is és nincs semmi szégyenérzetük.

3. Tudom, hogy eleinte csak kettőről volt szó, így ez csak amolyan kiegészítésnek írom le. Biztos, hogy van a nőknél is egy züllöttebb réget akiknél ez akár még működhet is, de kétlem azt, hogy a fent említett szituációkban ez lenne a motiváció.

2024. febr. 4. 22:24
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
Te honnan tudod, milyen engedélykérések vannak a fiatal nők Messenger-fiókjában? Ha így is van, akkor a válasz az, hogy megírni egy ilyen üzenetet kb. 10 másodperc. 100-at megírni sem olyan nagy fáradság. Ha 1 valami csoda folytán bejön, már megérte.
2024. febr. 4. 22:26
 4/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem csak az 50-60-as idióták csinálják, hanem minden korosztályban. A többségnek az internetes ismerkedés abból áll, hogy naponta százszámra küldik ugyanazt a kétsorost ki ctrl-c-vel, az előre szerkesztett, sablonos, unalmas körlevelektől a "szia ismi" típusú egymondatostól az alpári "beleülnék / dekinyalnálak" beszólásokig.
2024. febr. 4. 22:39
 5/20 anonim ***** válasza:
70%
Lányként, elképzelésem sincs. Ezt csak vmi pszichológus vagy maguk az ilyen viselkedéssel bíró emberek tudnák pontosan megmondani :D de a legrosszabb, hogy nem csak neten, hanem élőben is ugyanezt művelik.
2024. febr. 4. 22:44
 6/20 anonim ***** válasza:
#5 élőben nem művelik, max. ha egy építkezésen állnak csapatban. Túl besz.riak ahhoz élőben hogy bárkit meg merjenek szólítani, a 99%-a csak a neten "nagylegény" az arctalanság álarca mögé bújva.
2024. febr. 4. 22:46
 7/20 anonim ***** válasza:
#6, köszi hogy felvilágosítasz arról hogy mit élek át és mit nem 😊
2024. febr. 4. 22:49
 8/20 A kérdező kommentje:

"Te honnan tudod, milyen engedélykérések vannak a fiatal nők Messenger-fiókjában?"

Csak tudom és kész, hidd el hogy így van:)

"Ha így is van, akkor a válasz az, hogy megírni egy ilyen üzenetet kb. 10 másodperc. 100-at megírni sem olyan nagy fáradság. Ha 1 valami csoda folytán bejön, már megérte."

Nem jön be, teljesen biztos lehetsz hogy azzal a kategóriával nem fog bejönni. Szó szerint nincs az a pénz :)

2024. febr. 4. 23:11
 9/20 A kérdező kommentje:

"köszi hogy felvilágosítasz arról hogy mit élek át és mit nem 😊"

Tálán annyiban kiegyezhettek hogy élőben nem kapsz darabszámra annyi "bomba" ajánlatot mint online, csak élőben egy db ilyen is többnek hat mint 100db online.

Csak egy plusz kérdés :DD

Le merném fogadni hogy a sok szerencsétlen büdös gyökér amint megszimatolja hogy nő vagy bármelyik kérdéshez fűzött válaszodból, már képesek is elárasztani a privát üzenetekkel:)

2024. febr. 4. 23:15
 10/20 anonim ***** válasza:
60%

Igen kérdező, valahogy úgy van ahogy írod. De élőben is, darabszámra se olyan kevés, csak sokkal kellemetlenebb.

És ja, van rengeteg ilyen gyökér :D a kedvencem két csoport:

Az egyik, akik 100. alkalommal is elküldik ugyanazt a sablon üzenetet

A másik pedig, akik végig se olvassák a kommentem de már írnak ha sejtik a nemem :D és volt hogy pont ekéztem, hasonlóan az öreg szatírokat egy válaszban, egy ilyen proletár, aki pont ebbe a típusba esett pedig rám írt hogy ismerkedne, mondom ez zseniális egyszerűen :D mondtam hogy olvassa már el legalább hogy mit írok mielőtt zaklat, de persze én voltam a szemét ribi 😆

2024. febr. 4. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!