Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki hogy tud így szexelni ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hogy tud így szexelni ?

Figyelt kérdés

Pl hazaersz munkabol és egyből úgy hogy előtte nem zuhanyzol.

Én ezt annyira nem tudom elkepzelni. Még soha nem laktam együtt a párommal, amikor találkozunk előtte általában zuhanyzok és úgy megyek hozzá. Soha nem tudnék ilyet csinálni hogy csak úgy random szexeljek. Más is így van ezzel vagy csak én?

Nekem előtte mindig le kell zuhanyozni qhoz hogy el tudjam engedni magam. Nem azt mondom hogy közvetlenül előtte kell zuhanyoznom még pár órát kibírok de ilyen zuhany után 10 órával már nem birnek csinálni semmit annyira zavarna engem.

Ki hogy van ezzel?

22/L

2024. febr. 4. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
"random" bírom a mai huszonéveseket, olyan divat lett ez a "random" és random szerűen használják.. Kislány, majd ha felnősz akkor lazább leszel te is.. Én sem minden alkalommal munka után, nyáron izzadtan mocskosan ugrok rá a páromra, de van az a helyzet, amikor nem bír az ember azzal, mennyire kívánós. Ha meg még nem éltél együtt senkivel, majd rágyüssz..
2024. febr. 5. 11:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha valaki figyel a higiéniára, amúgy minden nap fürdik, akkor attól még nem leszel szexelhetetlenül büdös ha mondjuk irodai melód van. Ennyi idő alatt szerintem nem lehetsz undorítóan büdös.

De volt olyan, hogy volt egy buli a koleszban ahol laktam. Eleinte el se mentem volna. Olyan este 8 fele zuhanyoztam. Aztán lefeküdtem pihenni. Éjfél fele mégis lementem kicsit körülnézni. Ott volt a pasi akivel akkoriban kavargattam, de még nem szexeltünk. Aztán olyan hajnali 3 fele találkoztunk és szexeltünk végre. Technikailag eltelt olyan 7 óra kb a zuhanyom óta de nem lettem annyi idő alatt büdös. Ő se volt. Kora este biztos zuhanyzott, de közvetlenül előtte nem. Olyan kémiánk volt!

Szóval helyzetfüggő.

2024. febr. 5. 11:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!