Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek is bejön a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek is bejön a karatés/Judos női lábak? ha esetleg valaki szereti nézni a lábait, azon belül mi tetszik női karatés vagy judos lábfején?

Figyelt kérdés

2024. febr. 4. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Maga lábfeje, látványa.
Talp rugalmassága.
izzadt/szagos talpa.
koszos/ piszkos talpa.
Mindent rajta.
8 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jok a karatés csajok
2024. febr. 4. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a kick-boxoló csajok.
2024. febr. 4. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok és elfogult
2024. febr. 4. 19:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Imádom: szeretem, mert általában hajlékonyak ezek a lábfejek, veszélyesek, általában nagyok. Érdekel a női harciasság, esetleg dominancia.
2024. febr. 4. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Karatés lányként írom, szerintem a mi lábunk/lábfejünk semmivel sem másabb mint egy átlagos női láb 😅

Maximum tudunk vele nagyot rúgni🙃

2024. febr. 4. 21:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld, és az eddig szavazóknak is köszönöm..
2024. febr. 4. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt már dolgom küzdősportos nő lábával, és bejött. De azért jött be mert szexis volt az egész nő, nem azért mert valamit bunyózott. Ha nem tudtam volna róla, biztos nem mondtam volna meg magamtól, hogy "na ez egy küzdősportos csaj lába".
2024. febr. 4. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!